Zwarte snijwerende Cordura jas VBR-Belgium

Prijs = 385 Euro

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

Snijwerende jas van VBR-Belgium gemaakt uit waterafstotende zwart Cordura met een snijwerende Cutyarn voering. Tactisch model tactical vest ideaal voor beveiliging, bewakingsagenten, politieagenten en andere. Snijwerende vest die ook de armen en de schouders beschermt tegen een aanval met een mes. Beperkte steekwerende bescherming.

 

De VBR-Belgium snijwerende Cordura jas ziet eruit als een normale moderne tactische vest gemaakt uit Cordura , is vrij dun en comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. Verschillende maten zijn beschikbaar ook voor jongeren. De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest enkel niet in de kraag, wel in de armen, schouders en torso. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5.

 

 

De tactische vest met een snijwerende Cutyarn voering kan de meeste aanvallen met zakmessen weerstaan. De vest ziet er uit als een normale Cordura vest en is dus ook geschikt om dagelijks te dragen. De vest is ontwikkeld uit tactisch oogpunt waarbij men er van uitgaat dat de vest altijd dicht moet zijn tijdens het dragen. De zakken aan de voorkant voor belangrijke voorwerpen (portefeuille of GSM) zijn voorzien van een ritssluiting zodat deze veilig kunnen afgesloten worden.

 

 

Deze vest is geliefd bij bewakingsdiensten omdat deze te opzichte van een gewone vest, een goede snijwerende weerstand biedt. De VBR-Belgium snijwerende Cordura ja is ruim van maat en kan gemakkelijk boven een kogelwerende vest gedragen worden. Ideaal voor bewakingsdienst, politie, of burgers om te dragen als bescherming tegen aanvallen met een vlees mes, een keuken mes , een cutter mes of een gewoon zakmes. Biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen. Ideaal als bescherming tegen de toenemende agressie met messen.