Zwarte dunne Kevlar T-shirt VBR-Belgium

Snijwerende zwarte dunne Kevlar T-shirt VBR-Belgium

Prijs = 147 Euro

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

Deze dunne zwarte snijwerende T-shirt van VBR-Belgium. 3 Way protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend. Ideaal om te dragen tijdens de zomer. Biedt bescherming tegen snijwonden door een aanval met een mes, of een gebroken glazen fles.

Snijwerende zwarte dunne Kevlar zomer T-shirt VBR-Belgium

Deze dunne zwarte snijwerende T-shirt van VBR-Belgium is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar van de Amerikaanse firma Dupont. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.

 

 

Deze dunne zwarte snijwerende T-shirt van VBR-Belgium is ideaal om te dragen tijdens de zomer en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een dunne zomerse snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes of een gebroken glazen fles. De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte.

Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate vlam vertragen, zelf dovend  en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.

 

Dunne snijwerende zomer T-shirt uit Kevlar

Voordeel van deze dunne zwarte Kevlar snijwerende T-shirt van VBR-Belgium is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen en ook tegen het steken met een gebroken glas of fles.