VBR-PG-40 Spectra Wol snijwerende winterhandschoenen

De VBR-Belgium snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra – Wol zijn geschikt voor dames en heren. Het zijn speciale snijwerende warme winter handschoenen die die waterdicht zijn voor het gebruik tijdens de winter in een koude en natte omgeving zoals in sneeuw en ijs en hebben de bedoeling uw handen droog en warm te houden.

Het zijn dus ideale winterhandschoenen voor Politie, bewakingsagenten, vrachtwagen chauffeurs, hulpdiensten die tijdens de winter aan autowrakken, controles, transport of vakantie moeten werken in sneeuw en ijzel.

De buiten laag van de snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol is gemaakt uit een zacht waterbestendig leer en de handschoen is voorzien van een sluitingstrap om goed aan te spannen aan de pols.

Om de handen droog te houden zijn de snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol voorzien van een Helsapor membraam die waterdicht, wind dicht en ademend is. Dit Helsapor membraam houdt het sneeuwwater buiten maar is ademend en belet dat de handen zweten in de handschoenen.

Als snijwerend bescherming zijn de snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol voorzien van een snijwerende binnen voering die gebreid is uit een mengsel van Spectra van Honeywell met wol. De Spectra van Honeywell heeft uiteraard een snijweerstand niveau 5 maar de wol houd de warmte van de handen wast en vormt een goede isolatie tegen de koude zoals een normale wollen handschoen.

.

Deze snijwerende handschoenen zijn geschikt voor militair, politie en persoonlijke verdediging.

.