VBR-PG-38-F naaldwerende handschoenen VBR-Belgium

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

De VBR-Belgium steekwerende en naaldwerende handschoenen VBR-PG-38-Fingers  zijn ook snijwerend en hebben als speciaal kenmerk dat er ook tussen de vingers een naadwerend materiaal aangebracht is die ook de zijkant van de vingers beschermt! Traditionele politiehandschoenen beschermen enkel maar de handpalm en het onderste van de vingers.

Doordat ook de zijkanten van de vingers beschermt zijn bieden deze steekwerende handschoenen meer bescherming tegen onbedoelde prikken, messteken en sneden op de palm van de hand, vingers en vingertoppen.

De VBR-PG-38-F handschoen is voorzien van een verstelbare pols sluiting met klittenband en een gebreide rug of bovenkant van de handschoen is ademend die het zweten van de handen voorkomt.
 
Hoogwaardige lederen handpalm en zijkant van de vingers met daaronder een speciale dun geweven aramide laag met een extra naaldwerende coating.
Deze steekwerende handpalm is ook naaldwerend en bestand tegen 0,6 lbf tegen 28g naald van injectiespuiten of tegen prikken van doornen, cactussen en splinters.

Getest door cactus liefhebbers voor het behandelen van cactussen. 

Deze VBR-PG-38-F handschoenen worden vooral gewaardeerd voor hun hoge naald- of prikweerstand zoals bij het ruimen van glas waar zeer scherpe en fijne glassplinters aanwezig kunnen zijn die door de meeste andere naaldwerende handschoenen kunnen gaan.
.
Maten en afmetingen.
.
glove-sizing-width-1
 
Omtrek van de hand 
.
152 – 178 mm = XS 
178 – 203 mm = S
203 – 229 mm =M 
229 – 254 mm = L 
254 – 279 mm = XL 
279 – Plus mm = 2XL