Turtleskin Special Ops tactical politie handschoenen

Turtleskin Specail Ops tacticial handschoenen

Deze uitzonderlijk Turtleskin Special Ops tactical  prik werende, steekwerende, naaldwerende, snijwerende en flash werende  politie handschoenen voor Speciale Eenheden werden reeds aan verschillende grote Amerikaanse SWAT eenheden en politiekorpsen verkocht. Deze unieke Amerikaanse tactische SWAT- handschoenen kan men ook in België kopen bij de winkel of webshop VBR-Belgium. Wij zijn hoofdverdeler in België en leveren ook veel Turtleskin handschoenen naar Nederland.

TurtleSkin Special Ops high-performance tactical handschoenen bieden bescherming tegen accidentele prikken, doorboren, snijden en een flash bescherming. Turtleskin Special Ops handschoenen zijn flexibel en bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid en zijn uitermate geschikt als bescherming tegen injectienaalden van drugsspuiten en tegen glassplinters

Deze SWAT tactische handschoen is voorzien van bescherming tegen naaldprikken over de palm, is eveneens rekbaar, bevat een snijbestendige aramide gebreide rug en manchet voor extra snij- en flash bescherming.
.
 
Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de Speciale eenheden hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren tijdens de zomer.
Maattabel handschoenen
Omtrek van de hand US – tailles EU- Tailles
.
152 – 178 mm XS – EU – 6
178 – 203 mm S – EU – 7
203 – 229 mm M – EU – 8
229 – 254 mm L – EU – 9
254 – 279 mm XL – EU – 10
279 – Plus mm 2XL – EU – 11