TurtleSkin CP Neon Insider 330 handschoen

De Turtleskin CP Neon Insider 330 naaldwerende  en snijwerende handschoenen zijn goedkope handschoenen met een snijwerende en naaldwerende bescherming op de handpalm en onderkant vingers en vingertoppen. Deze handschoenen kunnen meerdere keren gebruikt worden maar noemen naaldwerende wegwerphandschoenen omdat ze zo goedkoop zijn.

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

S = prijs info

M = prijs info

L = prijs info

XL = prijs info

De CP Neon 330 Insider handschoenen zijn ontwikkeld om in andere handschoenen gedragen te worden, zoals rubber handschoenen. Deze CP Neon Insider handschoenen worden vaak gebruikt in het gevangeniswezen voor het onderzoeken van cellen of bagage. 

De CP Neon 330 is relatief goedkoop om grote groepen mensen uit te rusten met goede naaldwerende handschoenen.

Deze Turtleskin CP Neon 330 Insider handschoenen worden vaak gebruikt door stadswerkers voor het onderhoud van tuinen en parken. Bescherming van stadswerkers tegen bloedziektes veroorzaakt door besmetten injectienaalden van drugsspuiten. 

Gewone werkhandschoenen zijn helemaal niet naaldwerend. Injectienaalden kunnen er dwars door gewone werkhandschoenen prikken. Vandaar dat er hiervoor naaldwerende binnenhandschoenen voor bestaan zoals de Turtleskin CP Neon 330 Insider handschoenen.

De TurtleSkin CP Neon Insider 330 handschoen is voorzien van een nieuwe, gepatenteerde, ultra-dunne TurtleSkin beschermend materiaal dat een uitstekende bescherming tegen punten van naalden en fijn slijpsel of glas en voor een vrij goedkope prijs

.

De handschoenen zijn dun genoeg om te worden gedragen als een binnen handschoen in traditionele veiligheidshandschoenen of wegwerphandschoenen en zijn speciaal ontworpen voor veeleisende toepassingen zoals afvalbeheer en recycling.

Handschoen Kenmerken:

– Kan gebruikt worden als een insider handschoen om naald- en snijweerstand toe te voegen aan een bestaande handschoen, zelfs een wegwerphandschoen.

– Uitstekende weerstand tegen prikken van naalden en fijne metalen, glas en draad

– Ultra-dunne beschermende materiaal biedt uitstekende vingergevoeligheid.

Geschikt voor:

– Recycling

– Waste Management

– Glas en metaal behandeling

– Algemene Workwear

– Reiniging en Schoonmaakdiensten