Turtleskin Bravo politie handschoenen

Deze uitzonderlijk Turtleskin Bravo prik, steekwerende, naaldwerende, snijwerende politie handschoenen om in de zomer te dragen, werden reeds aan verschillende grote Amerikaanse politiekorpsen verkocht en worden ook gebruikt door veel politieagenten in verschillende Amerikaanse grootsteden. Deze unieke Amerikaanse politiehandschoenen kan men ook in België kopen bij de winkel of webshop VBR-Belgium. Wij zijn hoofdverdeler in België en leveren ook veel Turtleskin handschoenen naar Nederland.

Koop geen dikke en onhandige politie handschoenen waarmee je geen wapens kan mee bedienen. De goedkope en minderwaardige naaldwerende handschoenen zijn een gevaar voor uzelf en de openbare veiligheid. Dikke handschoenen zijn ook veel te warm om tijdens de zomer te dragen. Deze uitstekende Turtleskin Bravo politie handschoenen zijn bij ons te koop en worden reeds in België door verschillende politiediensten gebruikt.

Turtleskin heeft het patent om het dunste aramide weefsel zeer dicht te weven om het op die manier naaldwerend te maken. Gezien er geen openingen zijn tussen het dunne weefsel biedt Turtleskin een zeer goede bescherming tegen fijne naalden van injectie spuiten. De aramide is snijwerend en bevindt zich op de handpalm, vingers en vingertoppen. De bovenkant van de hand is uitgerust met een snijwerende materiaal dat zorgt voor warmte en bescherming.

De Alpha handschoenen bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid. Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de politie en bewakers hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren. 

Uitermate geschikt voor het bedienen van pistolen met een kleine trekker beugel zoals deze van een Glock, Browning High Power, 1911 of S&W MP9.

Wij hebben speciaal de kleine maten XS en S van de Alpha snij- en naaldwerende handschoenen in stock voor de dames bij de politie of bewakingsdiensten die geen kleine handschoenmaten ter beschikking hebben.
.
Onderhoud van dit product: Met de hand wassen met koud water en een milde zeep. In vorm en plat leggen tot ze droog zijn.
.
Specificaties
• Injectienaald- en snijwerende palm en vingertoppen
• Snijwerende bescherming op de rug van de hand
• Uitstekende bewegelijkheid en gevoeligheid
• Hoge-stretch gebreide steun voor goede pasvorm
• Grip pads om te helpen bij het zoeken
• Met de hand wasbaar in koud water en zachte zeep, plat en in vorm leggen om te drogen.
(Handschoenen niet wassen in de machine, zeker niet warme temperaturen!)
.
Maattabel handschoenen
Omtrek van de hand US – tailles EU- Tailles
.
152 – 178 mm XS – EU – 6
178 – 203 mm S – EU – 7
203 – 229 mm M – EU – 8
229 – 254 mm L – EU – 9
254 – 279 mm XL – EU – 10
279 – Plus mm 2XL – EU – 11