Tricou ieftin Kevlar negru VBR-Belgium

Preț = 89,95 Euro

Pentru a cumpăra în magazinul / webshopul din Belgia selectați dimensiunea

Tricou tipic de negru Kevlar cu strat exterior exterior de bumbac și Kevlar galben de-a lungul interiorului. Kevlar este rezistent la tăiere la nivelul 2 și protejează împotriva tăierii cu cioburi de sticlă sau cuțite de buzunar. Kevlar este, de asemenea, rezistent la foc și împiedică arderea focului în piele. Reduce rănile de arsură.

Aceasta este versiunea VBR-Belgia a tricoului Kevlar bine cunoscut și ieftin, care a fost deja purtat de diverse servicii de securitate. Este o soluție accesibilă pentru tinerii ofițeri de securitate sau agenți de pază.

 

Aceste tricouri negre Kevlar au fost fabricate sub marca VBR-Belgia, iar materia primă Kevlar este produsă de firma americană Dupont. Tricourile Kevlar multiple pot fi comandate de la VBR-Belgia.

 

Partea exterioară a acestui tricou Kelvar este făcută din bumbac negru și arată ca un tricou obișnuit. Kevlar se simte moale pe piele. Tricoul negru Kevlar este fabricat din două straturi și oferă căldură, protecție împotriva tăierii împotriva cioburilor de sticlă și cuțite de buzunar. O protecție anti-înțepare împotriva înjunghiirii cu sticlă spartă și o protecție împotriva focului împotriva arderii îmbrăcămintei de poliester din piele. Protecția împotriva incendiilor la festivitățile de Crăciun, bombe de foc sau focuri de artificii.