Torskin Siocool Tricou cu mâneci anticutit negru

Torskin Siocool Tricou cu mâneci anticutit ideale pentru vesta antiglonț

Preț = 144 euro

Pentru a achiziționa online, selectați dimensiunea

Tricou negru Siocool cu mâneci lungi anticutit TORSKIN, special pentru a fi purtat sub o vesta cu bombeu sau cu bulletproof. Poate fi purtat sub o uniformă și oferă protecție împotriva tăierii pentru brațe.

 

Tricou proaspăt Siocool cu manșoane Torskin anticutit

Tricoul negru Siocool cu mâneci lungi anticutit poate fi purtat ca lenjerie sub uniformă sau sub vesta antiglonț. Sticla moale în jurul pieptului, lateral și spate are un efect de reglare a umidității și menține corpul proaspăt sub vesta antiglonț. Manșoanele sunt fabricate din Torskin negru anticutit.

 

Mâneci anticutit negre de la tricoul Torskin-Siocool

Mânecile anticutit neagră a tricoului Siocool sunt de un singur strat pe brațul superior și au un nivel de rezistență de tăiere 5 și un strat dublu pe antebraț. Acest torskin anticutit dublă oferă protecție împotriva tăierilor împotriva cuțitelor de tăiere foarte bune, cum ar fi cuțitele Stanley sau cuțitele de carne.

 

Siocool-Torskin Tricou anticutit sub uniformă de poliție

Tricourile Siocool cu mâneci anticutit torcilor pot fi purtate sub forma uniformelor de poliție. Manșoanele anticutit oferă o protecție rezistentă la tăiere și protecție împotriva loviturilor împotriva cuțitelor și a altor obiecte ascuțite pe brațe care cad din protecția vestei de vânătoare și antiglonț. Avantajul tricoului Siocool cu mâneci anticutit este faptul că mânecile se fixează ferm pe tricou și, prin urmare, nu se dezlipesc în timpul unei mângâieri în caz de arestare.

 

Tricou negru anticutit Siocool-Torskin de către Sioen

Tricourile Siocool-Torskin anticutit negre de la Sioen sunt disponibile în magazinul VBR-Belgium