Torskin-Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart

Siocool T-shirt met snijwerende Torskin mouwen ideaal onder kogelvrij vest

Prijs = 144 Euro

Om online te kopen, selecteer uw maat

Zwart Siocool T-shirt met lange snijwerende Torskin mouwen, speciaal te dragen onder een steekwerende  of kogelwerend vest. Kan onder een uniform worden gedragen en biedt een snijwerende bescherming aan de armen.

Fris Siocool T-shirt met snijwerende Torskin mouwen

De zwarte Siocool T-shirt met lange snijwerende mouwen kan als onderkleding gedragen worden onder het uniform of onder de kogelwerende vest. De zachte Siocool rond de borst, zijkanten en de rug hebben een vochtregulerende werking en houden het lichaam fris onder de kogelwerende vest. De mouwen zijn gemaakt van snijwerende zwarte Torskin.

.

Zwarte snijwerende mouwen van Torskin-Siocool T-shirt

De zwarte snijwerende mouwen van de Siocool T-shirt zijn aan de bovenarm enkellaags en hebben een snijweerstand niveau 5 en aan de voorarm dubbellaags. Deze dubbele laag snijwerende Torskin biedt een snijwerende bescherming tegen zeer goed snijdende messen zoals Stanley messen of vleesmessen.

Siocool-Torskin snijwerende T-shirt onder politie uniform

De Siocool T-shirt met snijwerende Torskin mouwen kan als onderhemd onder het politie uniform gedragen worden. De snijwerende mouwen bieden een snijwerende en steekwerende bescherming tegen messen en andere scherpe voorwerpen aan de armen die uit de bescherming van de steek- en kogelwerende vest vallen. Het voordeel van de Siocool T-shirt met snijwerende mouwen is dat de mouwen vast aan de T-shirt hangen en dus niet los komen tijdens een handgemeen bij een arrestatie.

Zwart snijwerend Siocool-Torskin T-shirt van Sioen

De zwarte snijwerende Siocool-Torskin T-shirts van Sioen zijn verkrijgbaar in de VBR-Belgium webshops.