Svart tynn Kevlar T-skjorte VBR-Belgium

Svart tynn Kevlar T-skjorte VBR-Belgium Norsk – Noors

Pris = 147 Euro

Å kjøpe i vbr belgium butikk / nettbutikk, velg din størrelse

Denne tynne, svarte anti-kutt beskyttende t-skjorten fra VBR-Belgium. 3-veis beskyttelse; Brannsikker, anti-kutt beskyttende og tålebestandig. Ideell å ha på seg om sommeren. Gir beskyttelse mot kutt ved et angrep med en kniv eller en knust glassflaske.

 

 

Denne tynne, svart anti-kutt beskyttende T-skjorten fra VBR-Belgium er laget av en ny type farget Kevlar fra det amerikanske firmaet Dupont. Denne t-skjorten er laget av bare 1 lag og er relativt tynn og lett å bære. Kevlar som brukes har en 3-veis beskyttelse; Brannsikker, anti-kutt beskyttende og tåre motstandsdyktig.

 

 

Denne tynne, mørke anti-kutt beskyttende T-skjorten fra VBR-Belgium er ideell til å ha på seg om sommeren, og har et kuttmotstandsnivå 2. Dette er en grunnleggende beskyttelse for en tynn sommerslagssikker T-skjorte som hovedsakelig er rettet mot å redusere skaden eller selv hindre det hvis noen tar ut med en kniv eller en knust glassflaske. Beskyttelsesbeskyttelsen dekker hele overflaten.

Denne svarte anti-kutt beskyttende T-skjorten reduserer også i begrenset grad, selvslukkende og varmebestandig opp til 200 ° C. Den har også god trekkmotstand, som forhindrer riving.

 

 

Fordelen med denne tynne, svarte Kevlar t-skjorten fra VBR-Belgium er at den ikke er tykkere enn en vanlig T-skjorte, og anti-kutt beskyttende er tilstrekkelig mot de vanligste lommeknivene og også mot stikking med knust glass eller flaske.