Svart tunn aramid T-tröja VBR-Belgien

Brandsäker och Skärbeständig aramid-T-shirt med korta ärmar svenska språket (Zweeds)

Pris = 147 Euro

Att köpa i vbr belgien butik / webbutik välj din storlek

Denna tunna svarta brandsäker och Skärbeständig aramid-T-shirt med korta ärmar från VBR-Belgium. 

Ingredienser: 100% DuPont ™ Kevlar®-fibrer

3-vägsskydd; Brandbeständig, skärbeständiga och rivningsresistent. Ger skydd mot skärningar genom en attack med en kniv eller en trasig glasflaska.

Denna tunna svarta skärbeständiga T-shirt från VBR-Belgium är gjord av en ny typ av färgad aramid från det amerikanska företaget. Denna skärbeständiga T-shirt är tillverkad av bara 1 lager och är relativt tunn och lätt att bära. Den aramid som används har ett 3-vägsskydd; Brandbeständig, skärbeständiga och rivandebeständig.

 

Denna tunna svarta skärbeständiga T-shirt från VBR-Belgium är idealisk att ha på sig under sommaren och erbjuder en skärningsmotståndsnivå 2. Detta är ett elementärt skydd för en tunn t-shirt för sommarstänk som huvudsakligen syftar till att minska skadan eller även förhindra det om någon tar ut med en kniv eller en trasig glasflaska. Det skärskyddade skyddet täcker hela ytan.

Denna svarta skärbeständiga T-shirt sänks också i begränsad utsträckning, självsläckande och värmebeständig upp till 200 ° C. Den har också bra dragmotstånd, vilket förhindrar rivning.

 

Fördelen med denna tunna, svarta aramid T-shirt från VBR-Belgium är att den inte är tjockare än en vanlig T-shirt och skärmotståndet är tillräckligt mot de vanligaste fickknivarna och även mot stövning med ett brutet glas eller flaska.