Stranica otporne na rezanje majice majica VBR-Belgija

VBR-Belgija otporne na rezanje majice su dobra zaštita od razderotine. Majice otporne na rezanje na rezanje mogu spriječiti rezove ili barem smanjiti duljinu i dubinu rezane rane. Nosite otporne na rezanje majice mogu smanjiti dubinu ubodne rane koju uzrokuje napad s nožem ili staklenom krilom.

Kroatisch – Hrvatski

Jeftina majica Kevlar u crnoj boji

Jeftina tradicionalna Kevlar majica napravljena s žutim Kevlar oblogom s otporne na rezanje razina 2 i crni pamuk vanjski sloj. Brand VBR-Belgium.

Cijena = 89,95 eura

XS   S   M   L   XL   2XL   3XL

Odaberite veličinu

Crna tanka Kevlar majica

Jedna sloja Kevlar majica napravljena crno (tamno siva) 3 Way Kevlar oblogom s otporne na rezanje razina 2. Lagana težina i dobra prozračnost idealna za nošenje tijekom ljeta. Brand VBR-Belgium.

Cijena = 147 eura

XS   S   M   L   XL   2XL   3XL

Odaberite veličinu

Otporne na rezanje sivo majici Cutyarn-Coolmax mesh

Tipična siva Cutyarn T-shirt razina 5 s mekim Coolmax mrežom. Osjeća se mekano i svježe na koži. Vrlo je udobno nositi. Brand VBR-Belgium

Crna majica otporna na rezanje Coolmax-Cutyarn-Polyester

Majica s otporna na rezanje standardi s crnim Coolmax vanjskim slojem, Cutyarn razinom 5 unutarnjeg sloja unutarnjeg sloja poliesterske mreže. Brand VBR-Belgium.

Crna majica otporna na rezanje Coolmax-Cutyarn-Polyester

Majica s rezanjem otporna na rezanje s dugim rukavima. Crni Coolmax vanjski sloj, Cutyarn razina 5 obloge i poliester mrežasti unutarnji sloj. Brand VBR-Belgium.

Otporna na rezanje bijela majica Coolmax-Cutyarn-Coolmax

Majica s bijelom otporna na rezanje otpornošću s mekanim bijelim Coolmax vanjskim slojem, Cutyarn razinom 5 obloge i mekim unutarnjim slojem Coolmax mreže. Osjeća se mekano i svježe na koži. Brand VBR-Belgium.

Otporna na rezanje bjelina otporna na bijelu majicu Spectra-Coolmax mix

Jednoslojna otporna na rezanje Spectra-Coolmax mix rezistentna tkanina 5. Lagana težina i dobra prozračnost idealna za nošenje tijekom ljeta. Brand VBR-Belgium.

Otporna na rezanje bjelina otporna na bijelu majicu Spectra-Coolmax mix

Jednostruka sloja Spectra-Coolmax mix otporna na rezanje 5 s dugim rukavima. Lagana težina i dobra prozračnost idealna za nošenje tijekom ljeta. Brand VBR-Belgium.