Steekwerende vesten

Basic Economic steekwerend vest

Steekwerende vest Basic Economic

Goedkope steekwerende vest die veel gebruikt wordt door jongeren op fuiven, festivals, carnaval… bestaat uit een kunststof laag met twee aluminium platen ter hoogte van de hartstreek vooraan en op de rug. Bedoeld om discreet onder een sweatshirt of pullover te dragen.

S-M = info

L-XL = info

Selecteer uw maat

Security economic steekwerend vest

Steekwerende vest Security Economic

Goedkope steekwerende vest die veel gebruikt wordt door jongeren op fuiven, festivals, carnaval… bestaat uit een kunststof laag met twee aluminium platen ter hoogte van de hartstreek en op de rug. Bedoeld om boven de kledij te dragen.

S-M = info

L-XL = info

2XL = info

3XL =info

4XL = info

Selecteer uw maat

Steekwerende plaatjes vest

Steekwerende plaatjes vest VBR-Belgium

Goedkope steekwerende vest die samengesteld is uit kleine Inox plaatjes die overlappend op elkaar liggen. Elk Inox plaatje heeft een vrij grote steekweerstand vergelijkbaar met een KR1 waardoor deze steekwerende plaatjesvest een vrij grote steekwerende bescherming biedt tegen zware dolken of jachtmessen voor een relatief goedkopere prijs. De vest is buigzaam en past zich vrij goed aan de lichaamsvorm. Bij vrouwen past de vest zich goed aan de vorm van de borst en biedt hierdoor een betere bescherming dan de vesten gemaakt uit een enkele kunststofplaat.

Steekwerende vest KR1-SP1 Pollux

Steekwerende vest Pollux KR1-SP1 Entry solution

Professionele steekwerende vest, soepel en bedoeld om discreet onder de kledij te dragen. Beschermingsniveau KR1-SP1 over 360° steekwerende bescherming. Model Pollux. Veel gebuikt door overheidsinstanties, bewakingsagenten…

XS   S   M   L   XL = 844 Euro

2XL = 981 Euro

3XL = 1050 Euro 

Selecteer uw maat

Steekwerend vest KR1-SP1 Heracles

Steekwerende vest Heracles KR1-SP1 Entry Solution

Professionele steekwerende vest, soepel en bedoeld om boven de kledij te dragen. Beschermingsniveau KR1-SP1 over 360° steekwerende bescherming. Model Heracles met rits in de midden en extra riem. Veel gebuikt bewakingsagente…

XS   S   M   L   XL = 894 Euro

2XL = 1072 Euro

3XL = 1162 Euro 

Selecteer uw maat

Steekwerende vest KR1-SP1 Fluo Geel

Steekwerende vest Helios Fluo geel KR1-SP1 Entry Solution

Professionele steekwerende vest met fluorescerende en hoog zichtbare Helios buitenhoes voor hulpdiensten of stewards. Beschermingsniveau KR1-SP1 over 360° steekwerende bescherming.

XS   S   M   L   XL = 907 Euro 

2XL = 1044 Euro

3XL = 1113 Euro 

Selecteer uw maat