Steekwerende T-shirt tank top trui Combat Alpha

Steekwerende T-shirt tank top trui
Combat Alpha van VBR-Belgium

Steekwerende tank top trui Alpha van VBR-Belgium

Prijs = 643 Euro

Deze anti mes T-shirt zonder mouwen of tank top trui beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen een ernstige steekpartij onder burgers. Met deze tank top trui maken we een einde aan de discussies over het nut van een snijwerende T-shirt bij een ernstige steekpartij.

Steekwerende Alpha tank top trui boven hemd praktische en comfortabel

 Deze revolutionaire anti mes kleding is met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken en is aanzienlijk comfortabeler om dragen dan een steekwerend vest. Deze steekwerende tank top trui wordt gedragen door winkelbedienden, sociale medewerkers, treinreizigers en alle personen met een goed zakelijk of neutraal voorkomen als bescherming tegen een messteken of steekpartij.  

Typische eigenschappen.

• Kevlar 3-Way: snijwerend, brandwerend en scheurwerend
• 3 lagen snij- en steekwerende Cutyarn over de volledige oppervlakte
• Coolmax binnen voering

Deze anti steekpartij T-shirt is voorzien van een Coolmax binnen voering over de volledige oppervlakte en deze heeft twee hoofdfuncties. Ten eerste is het doel van de binnen voering om te beletten dat het snijwerend weefsel in contact komt met de huid. Deze zachte beschermende binnen voering is gemaakt uit een actief Coolmax weefsel die een vochtregulerende werking heeft en de drager een fris en comfortabel gevoel heeft. Het direct contact van de Coolmax met de huid heeft een fris gevoel die erg gewaardeerd wordt tijdens de zomer. Deze snijwerend en steekwerende T-shirt kan onder of boven de kledij gedragen worden.

Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met een driedubbele snijwerende Cutyarn voering over de volledige oppervlakte. De driedubbele snijweerstand niveau 5 is absoluut nuttig tegen mes aanvallen met cutter mes, vleesmes, combat mes of korte Japanse zwaard. Een driedubbele laag snijwerende Cutyarn betekend ook een driedubbele steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij een steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.

Als buitenlaag voor de snij- en steekwerende T-shirt, hebben we gekozen voor een nieuw soort zwarte Kevlar van DuPoint die een 3-Way bescherming bevat, waaronder een snijwerende bescherming niveau 2, een vlam vertragende bescherming en een scheurwerende bescherming. De snijwerende bescherming heeft als doel een goede snijwerende bescherming te bieden tegen een snijdende aanval met een mes. Hierdoor wordt de buitenlaag niet onmiddellijk beschadigd bij een lichte snijdende aanval met een mes. Eveneens draagt de snijwerende Kevlar tot het vergroten van de steekweerstand bovenop de drie lagen snijwerende Cutyarn. De brandvertragende bescherming heeft het voordeel dat er niet onmiddellijk een gat gebrand wordt in de T-shirt als een brandende sigaret in contact komt met de buitenlaag en deze vormt eveneens enige bescherming bij ernstige brandgevaar. De scheurweerstand bescherming biedt een grotere duurzaamheid in het voordeel van en algemeen duurzaam product.

De Combat Cut Alpha steekwerend Shirt kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmax mesh.  Het veelvuldig wassen heeft geen invloed op de drie snijwerende lagen Cutyarn die als snijwerende en steekwerende bescherming dienen. Natuurlijk raden wij aan de Combat Cut Alpha Shirt droog te bewaren. 

Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.