Steekwerende T-shirt tank top trui Combat Alpha

Steekwerende T-shirt tanktop trui
Combat Alpha van VBR-Belgium

Steekwerende tank top trui Alpha van VBR-Belgium

Prijs = 643 Euro

Deze anti mes T-shirt zonder mouwen of tank top trui beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen een ernstige steekpartij onder burgers. Met deze tank top trui maken we een einde aan de discussies over het nut van een snijwerende T-shirt bij een ernstige steekpartij.

Steekwerende Alpha tank top trui boven hemd praktische en comfortabel

Deze revolutionaire anti mes kleding is met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken en is aanzienlijk comfortabeler om dragen dan een steekwerend vest. Deze steekwerende tank top trui wordt gedragen door winkelbedienden, sociale medewerkers, treinreizigers en alle personen met een goed zakelijk of neutraal voorkomen als bescherming tegen een messteken of steekpartij.  

Deze anti steekpartij T-shirt is voorzien van een Coolmesh binnen voering over de volledige oppervlakte en deze heeft twee hoofdfuncties. Deze zachte beschermende binnen voering is gemaakt uit een actief Coolmesh die een vochtregulerende werking heeft en de drager een fris en comfortabel gevoel heeft. Het direct contact van de Coolmesh met de huid heeft een fris gevoel die erg gewaardeerd wordt tijdens de zomer. Deze snijwerend en steekwerende T-shirt kan onder of boven de kledij gedragen worden.

Als bescherming tegen de meest voorkomende steekwapens die gebruikt werden bij recente steekpartijen onder burgers, hebben we gekozen om onze anti-steekpartij T-shirt uit te rusten met 4 lagen snijwerende aramide voering over de volledige oppervlakte. De 4 lagen snijweerstand is absoluut nuttig tegen mes aanvallen met cutter mes, vleesmes, combat mes of korte Japanse zwaard. Een 4 lagen snijwerende aramide betekend ook een 4 maal grotere steekweerstand die ernstige verwondingen kan verhinderen bij een steekpartijen met vrijwel alle traditionele zakmessen.

De Combat Cut Alpha steekwerend Shirt kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmax mesh.  Het veelvuldig wassen heeft geen invloed op de drie snijwerende lagen Cutyarn die als snijwerende en steekwerende bescherming dienen. Natuurlijk raden wij aan de Combat Cut Alpha Shirt droog te bewaren. 

Geschikt voor politie, militair of persoonlijke verdediging.