Steekwerende T-shirt coltrui Combat Bravo

Steekwerende T-shirt coltrui Combat Bravo Combat Cut Bravo shirt Full Protection

Prijs = 1048 Euro

Om online te kopen, selecteer uw maat

• 3-Way zwarte aramide buitenlaag
• 3 lagen Cutyarn niveau 5 bestand tegen messteken in de romp
• 2 lagen Cutyarn Level 5 snijwerend anti mes in de mouwen
• Coolmesh fris en zachte  binnenlaag
• Anti mes bescherming op 360 °, inclusief zijkanten en achterkant
• Soepel als een dikke trui
• Geen lastige dikke pakketten
• Afneembare snijwerende en steekwerende kraag met 2 lagen anti-mes .

Snijwerend en steekwerende T-shirt / trui volledige bescherming

Deze zwarte anti mes Combat Cut Bravo shirt Full protection met afneembare col is voorzien van verschillende lagen snijwerend en steekwerend Cutyarn level 5. 

De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn,

terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5.

.

De buitenkant van deze anti mes Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte aramide. Deze 3 Way zwarte aramide is brandwerend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend.

De combinatie van de anti mes aramide met meerdere lagen snijwerende en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het messteken of steken met scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.

Steekwerende col met rits combat Alpha VBR-Belgium

Deze anti mes Combat Cut Bravo shirt is eveneens voorzien van een afneembare en snijwerende hoge kraag. Deze afneembare en snijwerende col beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De hals is een van de plaatsen die veel verwond wordt bij een steekpartij.

Steekwerende col van de Bravo Full Protection coltrui besschermt de hals tegen messteken en snijwonden
Steekwerende combat Bravo trui zonder de afritsbare steekwerende col
Anti mes combat Bravo coltrui VBR-Belgium
Steekwerende combat Bravo coltrui met chest rig

Voor wie een goede discrete bescherming wenst tegen een  steekpartij, deze anti mes Combat Cut Bravo Shirt Full Protection coltrui kan reeds een steekwerende vest vervangen maar biedt daarenboven nog een extra snij- en steekwerende bescherming aan de armen en de hals. De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is dus aanzienlijk meer of een gewone steekwerende vest.

De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan ook gebruikt worden tijdens de jacht als een steekwerende bescherming tegen het scherpe gewei van een mannetjeshert.

Een steekwerende pakket van drie lagen Cutyarn + 1 laag k-aramide biedt een algemene steekwerende bescherming die ook een bepaalde weerstand bieden tegen granaatscherven of andere rondvliegende projectielen. De Combat Cut Bravo shirt is dan wel geen kogelwerende vest, toch heeft hij een aanzienlijk groter steekweerstand dan gewone militaire kledij. De extra steekwerende bescherming aan de armen en de hals vormen een nuttige bescherming tegen granaatscherven van een mortier, brush granaat

De Combat Cut Bravo Shirt Full Protection kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmesh.