Spectra handschoenen

Spectra handschoenen zijn een begrip geworden op de Amerikaanse markt voor politieuitrusting. De snijwerende en steekwerende politie handschoenen gemaakt uit Spectra van Honeywell hebben een jarenlange goede betrouwbare reputatie opgebouwd en worden ook veel gebruikt in de beveiliging, bewaking en security.  VBR-Belgium heeft het VBR-PG-34 en VBR touchscreen Spectra snijwerend handschoen te koop in zijn gamma. Deze snij en steek handschoenen kan men online kopen in de vbrbelgium webshop.

VBR PG 34 Spectra handschoen
VBR-touchscreen Spectra handschoen

VBR-PG-34 snijwerende Spectra handschoen

VBR-PG-34 snijwerende Spectra handschoenen

Prijs = 49.95 Euro

Om online te kopen in de webshop, selecteer uw maat

Spectra van Honeywell in VBR-Belgium handshoenen

Sectra van Honeywell in de VBR-Belgium handschoenen

Spectra van Honeywell heeft jarenlang een goede reputatie opgebouwd op de Amerikaanse markt voor politieuitrusting. VBR-Belgium heeft gekozen voor een betrouwbaar en berekenbaar concept bij de constructie van zijn snijwerende handschoenen. De VBR-Belgium Spectra handschoenen beschikken allemaal over een Spectra binnenvoering. Deze Spectra voering is gemaakt uit Spectra van Honeywell en heeft een snijweerstand niveau 5 volgens EN 388.

.

Eigenschappen
 
• 360° Snijwerende Spectra binnen handschoen 
• Zeer gevoelige trekker-vinger ontwerp
• Slijtvast palm, duim, vingers
• Lichtgewicht snijweerstand met comfortabele neopreen steun
• 100% ballistische geweven voering voor snijbescherming
• Verstelbare pols sluiting voor een aangepaste, comfortabele pasvorm
• Droogkuis / afkuisen met natte vod
De snijwerende Spectra patrouille handschoenen VBR-PG-34 of warme winterhandschoenen voor de burger, zijn voorzien van een snijwerende- en ballistisch Spectra voering niveau 5 en een soepel neopreen en kunst lederen omhulsel voor een uitstekende grip en comfort. Deze lichtgewicht handschoenen zijn ontworpen om duurzame snijbescherming te bieden in een comfortabel ontwerp.
.
Voor veeleisende taken uit, terwijl u uw handen beschermt met een hoog beschermingsniveau tegen snijwonden. De combinatie van neopreen en zacht kunstleer resulteert in een politiepatrouille handschoen die beweeglijkheid en bescherming combineert.

VBR touchscreen Spectra handschoenen

VBR touchscreen Spectra handschoenen VBR-Belgium

Prijs = 56 Euro

Om online te kopen in de webshop, selecteer uw maat

VBR-Belgium touchscreen handschoen

VBR-Belgium touchscreen politie handschoenen met een snijwerende Spectra voering. Ideaal voor politieagenten of bewakers die met laptop of telefoon moeten werken zonder hun handschoenen uit te trekken. Moderne politiehandschoen die toelaat om online te werken met de handschoenen aan en toch een goede snijwerende bescherming biedt tegen een aanval met een mes of als bescherming tegen scherpe wanden van glas of metaal bij een auto accident.

VBR-Belgium touchscreen met 180° snijwerende Spectra voering

De VBR-Belgium touchscreen handschoenen hebben een 180° snijwerende Spectra voering die aan de onderkant van de hand bescherming bieden en zijn aanwezig op de handpalm en de onderkant van de vingers en duim.

.

Youtube video VBR-Belgium touchscreen handschoenen