Sort tynd Kevlar T-shirt VBR Belgien

Pris = 147 Euro

At købe i vbr belgien webbutik vælg din størrelse

Denne tynde sorte skærefast T-shirt fra VBR-Belgium. 3-vejs beskyttelse; brandhæmmende, snitbestandig og revner. Ideel til at bære om sommeren. Giver beskyttelse mod nedskæringer ved et angreb med en kniv eller en brudt glasflaske.

 

 

Denne tynde sorte skærefast T-shirt fra VBR-Belgium er lavet af en ny slags farvet Kevlar fra det amerikanske firma Dupont. Denne snitbestandig T-shirt er lavet af kun 1 lag og er relativt tynd og let at bære. Den Kevlar, der bruges, har en 3-vejs beskyttelse; brandhæmmende, skærefast og revner.

 

 

Denne tynde sorte skærefast T-shirt fra VBR-Belgium er ideel til at bære om sommeren og har et snitresistensniveau 2. Dette er en elementær beskyttelse til en tynd sommerfodret t-shirt, der primært har til formål at reducere skaden eller endda forhindre det, hvis nogen tager ud med en kniv eller en brudt glasflaske. Den snitbestandig beskyttelse dækker hele overfladen.

Denne sorte skærefast T-shirt nedsætter også i begrænset omfang, selvslukker og varmebestandigt op til 200 ° C. Det har også god trækkraft, som forhindrer revner.

 

 

Fordelen ved denne tynde, sorte Kevlar skærefast T-shirt fra VBR-Belgium er, at den ikke er tykkere end en almindelig T-shirt, og skærefast er tilstrækkelig mod de mest anvendte lommeknive og også mod stabbning med et brudt glas eller en flaske.