Snijwerende zwarte T-shirt Cool-Cutyarn-Polyester VBR-Belgium

Professionele zwarte snijwerende T-shirt tegen een mesaanval merk VBR-Belgium

Prijs 175 Euro voor de kindermaten

Prijs 179 Euro voor de volwassen maten XS-3XL voor dames en heren

Dit zwart snijwerend T-shirt is een ernstige en praktische bescherming tegen aanvallen met een mes of glasscherf. Uitermate geschikt tegen aanvallen met cuttermessen.

Deze professionele zwarte snijwerende T-shirt niveau 5 uitermate geschikt voor security of bewakingsagenten en past goed bij een zwarte security broek of zwarte uitrusting.

Ingredients:
40% Coolmax®
40% Cutyarn
20% Polyester mesh

Deze snijwerende t-shirt met korte mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende T-shirts, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. Dit is een constuctie eis van veel internationale veiligheidsdiensten die eisen dat het met glasvezel versterkt snijwerend weefsel altijd veilig tussen twee lagen beschermt zit. De buitenste laag is een zacht Coolmax laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag (Cut resistant Yarns) niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag.

Door het gebruik van een buitenste Coolstof laag bereikt men een vochtregulerende werking en blijft deze snijwerende T-shirt in de zomer nog relatief fris en in de winter is hij heel comfortabel om te dragen. Bedenk dat veel goedkopere snijwerende T-shirts ofwel een veel lagere beschermingswaarde hebben of helemaal geen Coolstof laag bezitten.

De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een professionele snijwerende T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is een ernstige en praktische bescherming die de kans op snijwonden aanzienlijk verminderd.

Zwart snijwerend T-shirt met beschermende binnen voering VBR-Belgium

De T-shirt kan comfortabel gedragen op de huid als een gewone polyester T-shirt en veroorzaakt geen wrijvingswonden onder de oksels. Dit snijwerend T-shirt / sweater is dikker dan een gewone T-shirt maar de Coolstof belet dat de T-shirt warm aanvoelt. Hij kan ook tijdens de winter onder de kledij gedragen worden en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen.

.

De T-shirt is machine wasbaar op 30°.

.

Dit snijwerend T-shirt is een standaard snijwerend T-shirt die normaal altijd aanwezig is in stock of in onze winkel vbrbelgium kan gepast worden of online besteld worden in onze webshop.