Snijwerende T-shirts

Snijwerende T-shirt zijn een goede bescherming tegen snijwonden. Snijwerende T-shirts kunnen snijwonden voorkomen of op zijn minst de lengte en de diepte van de snijwonde beperken. Kevlar niveau 2 is een goede bescherming tegen zakmessen terwijl niveau 5 een goede bescherming is tegen cuttermessen zoals Stanley messen. Hoewel snijwerende T-shirts geen steekwerende T-shirt zijn, ze kunnen de diepte van een steekwonde verminderen die wordt veroorzaakt door een aanval met een mes of glasscherf.

Goedkope Kevlar T-shirts zwart

Goedkoop traditioneel Kevlar-T-shirt gemaakt met een gele Kevlar voering die een snijweerstand niveau 2 heeft en met een zwarte katoenen buitenlaag. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 89.95 Euro

XS   S    M    L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Zwarte dunne Kevlar T-shirt

Enkellaagse Kevlar T-shirt zwart (donkergrijs) 3-Way Kevlar met snijweerstand niveau 2. Lichtgewicht en goed ademend, ideaal om te dragen tijdens de zomer. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 147 Euro

XS   S    M    L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende grijze T-shirt Cutyarn-Coolmax mesh

Typisch grijs Cutyarn T-shirt level 5 met een zachte Coolmax mesh voering. Voelt zacht en fris aan op de huid. Zeer comfortabel om te dragen. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 187 Euro

XS   S   M   L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende zwarte T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester

Standaard snijwerende T-shirt met zwarte Coolmax buitenlaag met korte mouwen, Cutyarn level 5 voering en polyester mesh binnenlaag. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 179 Euro

9-11j   12-14j   15-16j   XS   S   M   L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende zwarte T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester

Standaard snijwerende T-shirt met zwarte Coolmax buitenlaag, Cutyarn level 5 voering en polyester mesh binnenlaag met lange mouwen. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 228 Euro

XS    S    M    L    XL    2XL    3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende zwarte T-shirt / coltrui Combat Bravo

Snijwerende zwarte coltrui Combat Bravo met lange mouwen en afneembare snijbestendige col. Buitenlaag van zwarte Kelvar met snijwerende voering niveau 5 die dubbel is in de mouwen. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 547 Euro

M    L    XL    2XL  

Selecteer uw maat

Snijwerende witte T-shirt Coolmax-Cutyarn-Coolmax

Witte snijwerende T-shirt met zachte witte Coolmax buitenlaag, Cutyarn level 5 voering en zachte Coolmax mesh binnenlaag. Voelt zacht en fris aan op de huid. Merk VBR-Belgium.

Prijs = 230 Euro 

XS    S    M    L    XL    2XL    3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende witte T-shirt Spectra-Coolmax mix

Enkellaagse Spectra-Coolmax-mix T-shirt snijbestendig niveau 5. Lichtgewicht en goed ademend, ideaal om tijdens de zomer te dragen. Merk VBR-Belgium.

Snijwerende witte T-shirt Spectra-Coolmax mix

Enkellaagse Spectra-Coolmax-mix T-shirt snijbestendig niveau 5 met lange mouwen. Lichtgewicht en goed ademend, ideaal om tijdens de zomer te dragen. Merk VBR-Belgium.

Snijwerende rode T-shirt Jersey-Cutyarn-Coolmax

Snijwerende rode T-shirt met een rode buitenlaag van Jersey, een Cutyarn voering van niveau 5 en een zacht zwart Coolmax-mesh. Voelt zacht en fris aan op de huid. Zeer comfortabel om te dragen. Merk VBR-Belgium.

Torskin-Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart

Zwart Siocool T-shirt met lange snijwerende Torskin mouwen, speciaal te dragen onder een steekwerende  of kogelwerend vest. Kan onder een uniform worden gedragen en biedt bescherming aan de armen bij het dragen van een kogelvrij vest.

Prijs = 114 Euro

XS   S    M    L    XL    2XL    3XL    4XL

Selecteer uw maat