Snijwerende T-shirts VBR-Belgium

De VBR-Belgium snijwerende T-shirt is een goede bescherming tegen snijwonden. Snijwerende T-shirts kunnen snijwonden voorkomen of op zijn minst de lengte en de diepte van de snijwonde beperken. Het dragen van snijwerende T-shirts kan de diepte van een steekwonde verminderen die wordt veroorzaakt door een aanval met een mes of glasscherf.

Goedkope aramide versterkte katoen T-shirts zwart

Goedkoop traditioneel aramide versterkt T-shirt gemaakt met een gele snijwerende en brandwerende aramide voering die een snijweerstand niveau 2 heeft en met een zwarte katoenen buitenlaag. Merk VBR-Belgium.

Ingredients:

50% Katoen 

50% DuPont™ Kevlar® fibers

Prijs = info

Beschikbare maten    M     XL    2XL   

Selecteer uw maat

Goedkope met aramide versterkte katoen zwarte
T-shirts en polyester binnenlaag

Goedkoop traditioneel aramide versterkt T-shirt gemaakt met een gele snijwerende en brandwerende aramide voering die een snijweerstand niveau 2 heeft. Zwarte katoen buitenlaag en zwarte polyester mesh binnenlaag. Merk VBR-Belgium.

Ingredients:

40% Katoen 

40% DuPont™ Kevlar® fibers

20% Polyester

Prijs = info

Beschikbare maten    XS    S   M   L   XL    2XL   3XL

Selecteer uw maat

Zwarte dunne brandwerende en snijwerende aramide T-shirt

Enkellaagse dunne brandwerende en snijwerende aramide T-shirt zwart (donkergrijs) met snijweerstand niveau 2. Lichtgewicht en goed ademend. Kan als onderhemd gedragen worden onder een uniform.  Merk VBR-Belgium.

Ingredients:

100% DuPont™ Kevlar® fibers

Prijs = info

XS   S    M    L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende grijze T-shirt Cutyarn-Coolmesh

Typisch grijs Cutyarn T-shirt level 5 met een zachte Coolmesh voering. Voelt zacht en fris aan op de huid. Zeer comfortabel om te dragen. Kan als onderhemd gedragen worden onder een uniform. Merk VBR-Belgium.

 

XS   S   M   L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende zwarte T-shirt Cool-Cutyarn-Polyester

Standaard snijwerende T-shirt met zwarte Coolstof buitenlaag met korte mouwen, Cutyarn level 5 voering en polyester mesh binnenlaag. Merk VBR-Belgium.

 

9-11j   12-14j   15-16j   XS   S   M   L   XL   2XL   3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende zwarte T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester

Standaard snijwerende T-shirt met zwarte Coolmax buitenlaag, Cutyarn level 5 voering en polyester mesh binnenlaag met lange mouwen. Merk VBR-Belgium.

Prijs = info

XS    S    M    L    XL    2XL    3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende zwarte T-shirt / coltrui Combat Bravo

Snijwerende zwarte coltrui Combat Bravo met lange mouwen en afneembare snijbestendige col. Buitenlaag van zwarte K-aramide met snijwerende voering niveau 5 die dubbel is in de mouwen. Merk VBR-Belgium.

Prijs = info

M    L    XL    2XL  

Selecteer uw maat

Snijwerende witte T-shirt Coolmesh-Cutyarn-Coolmesh

Witte snijwerende T-shirt met zachte witte Coolmesh buitenlaag, Cutyarn level 5 voering en zachte Coolmesh mesh binnenlaag. Voelt zacht en fris aan op de huid. Merk VBR-Belgium.

 

XS    S    M    L    XL    2XL    3XL

Selecteer uw maat

Snijwerende witte tanktop T-shirt mix Spec-fibers en coolmesh

Enkellaagse witte tanktop T-shirt mix Spec-fibers en Coolmesh. Snijbestendig niveau 5. Lichtgewicht en goed ademend, ideaal om tijdens de zomer of als onderhemd te dragen. Merk VBR-Belgium.

Ingredients:

50% Coolmax®

50% Honeywell™ Spectra® fibers

Snijwerende witte T-shirt mix Spec-fibers en coolmesh

Enkellaagse witte T-shirt mix Spec-fibers en Coolmesh met lange mouwen. Snijbestendig niveau 5. Lichtgewicht en goed ademend, ideaal om tijdens de zomer of als onderhemd te dragen. Merk VBR-Belgium.

Ingredients:

50% Coolmax®

50% Honeywell™ Spectra® fibers

Snijwerende rode T-shirt Jersey-Cutyarn-Coolmesh

Snijwerende rode T-shirt met een rode buitenlaag van Jersey, een Cutyarn voering van niveau 5 en een zacht zwart Coolmesh. Voelt zacht en fris aan op de huid. Zeer comfortabel om te dragen. Merk VBR-Belgium.

Cut resistant red T-shirt Jersey-Cutyarn-Coolmesh

Snijwerende rode T-shirt met een rode buitenlaag van Jersey, een Cutyarn voering van niveau 5 en een zacht zwart Coolmesh. Voelt zacht en fris aan op de huid. Zeer comfortabel om te dragen. Drietand logo copyright VBR-Belgium. Merk VBR-Belgium.