Snijwerende T-shirts TORSKIN

De Torskin snijwerende T-shirts zijn een goede bescherming tegen snijwonden. Snijwerende T-shirts kunnen snijwonden voorkomen of op zijn minst de lengte en de diepte van de snijwonde beperken. Het dragen van snijwerende T-shirts kan de diepte van een steekwonde verminderen die wordt veroorzaakt door een aanval met een mes of glasscherf.

Torskin-Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart

Zwart Siocool T-shirt met lange snijwerende Torskin mouwen, speciaal te dragen onder een steekwerende  of kogelwerend vest. Kan onder een uniform worden gedragen en biedt bescherming aan de armen bij het dragen van een kogelvrij vest.

Maten:

XS   S    M    L    XL    2XL    3XL    4XL

Selecteer uw maat

Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en dubbele laag aan de voorzijde-zwart

Zwarte Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en een dubbellaags snijwerende Torskin aan de voorzijde biedt een betere bescherming aan de voorkant tegen een aanval met een stanleymes, keukenmes, gebroken glazen flessen.

Maten:

XS   S    M    L    XL    2XL    3XL    4XL

Selecteer uw maat

Torskin snijwerende ambulance vest grijs

Het Torskin snijwerende ambulance vest is ontwikkeld om te dragen in het traditionele ambulance vest en is voorzien van een enkele laag Torskin. Maat Large in grijs is nog in stock! 

Torskin snijwerende zwarte jaquette

De zwarte snijwerende Torskin jaquette wordt ook gebruikt als snijwerende ambulance vest met een ritssluiting in het midden aan de voorkant en twee voorzakken en één binnenzak. De Torskin jaquette kan gemakkelijk over of onder kleding worden gedragen.

Maten:

XS   S    M    L    XL    2XL    3XL    4XL

Selecteer uw maat

Torskin snijwerende mouwen grijs of zwart

Torskin snijwerende mouwen om de armen te beschermen tegen snijwonden.

Torskin snijwerende zwarte col

Torskin snijwerende winterkraag met twee lagen snijbestendige bescherming. Gemakkelijk aan te trekken en rekt goed.

Maten:

T1 = XS – L

T2 = XL – 3XL 

Selecteer uw maat