Snijwerende T-shirts TORSKIN

De Torskin snijwerende T-shirts zijn een goede bescherming tegen snijwonden. Snijwerende T-shirts kunnen snijwonden voorkomen of op zijn minst de lengte en de diepte van de snijwonde beperken. Het dragen van snijwerende T-shirts kan de diepte van een steekwonde verminderen die wordt veroorzaakt door een aanval met een mes of glasscherf.

Torskin-Siocool T-shirt met snijwerende mouwen zwart

Zwart Siocool T-shirt met lange snijwerende Torskin mouwen, speciaal te dragen onder een steekwerende  of kogelwerend vest. Kan onder een uniform worden gedragen en biedt bescherming aan de armen bij het dragen van een kogelvrij vest.

Prijs = 114 Euro

XS   S    M    L    XL    2XL    3XL    4XL

Selecteer uw maat

Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en dubbellaag aan de voorzijde-grijs

Grijs Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en een dubbellaags snijwerende Torskin aan de voorzijde biedt een betere bescherming aan de voorkant tegen een aanval met een stanleymes, keukenmes, gebroken glazen flessen.

 

Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en dubbele laag aan de voorzijde-zwart

Zwarte Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en een dubbellaags snijwerende Torskin aan de voorzijde biedt een betere bescherming aan de voorkant tegen een aanval met een stanleymes, keukenmes, gebroken glazen flessen.

Torskin snijwerende ambulance vest grijs

Het Torskin snijwerende ambulance vest is ontwikkeld om te dragen in het traditionele ambulance vest en is voorzien van een enkele laag Torskin.

Torskin snijwerende mouwen grijs

Torskin snijwerende mouwen om de armen te beschermen tegen snijwonden.

Torskin snijwerende zwarte col

Torskin snijwerende winterkraag met twee lagen snijbestendige bescherming. Gemakkelijk aan te trekken en rekt goed.

Prijs = 75 Euro

T1 = XS – L

T2 = XL – 3XL 

Selecteer uw maat