Snijwerende en brandwerende aramide T-shirt

Goedkope snijwerende en brandwerende aramide T-shirts van VBR-Belgium

Snijwerende en brandwerende zwarte aramide T-shirt in stock

Prijs = 89.95 Euro

Om online te kopen, selecteer uw maat

Typische zwarte snijwerende en brandwerende aramide T-shirt met zwart katoen buitenlaag en gele aramide langs de binnenkant. De gele aramide is snijwerend niveau 2 en beschermt tegen het snijden met glasscherven of zakmessen. Deze aramide is eveneens brandwerend en belet dat bij brand de kledij kan inbranden in de huid. Verminderd de brandwonden.

.

Ingredients:

50% Katoen 

50% DuPont™ Kevlar® fibers

.

Dit is de VBR-Belgium versie van de oude gekende en goedkope snijwerende aramide T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen werd. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers.

Snijwerende en brandwerende VBR-Belgium gele aramide - zwart katoen T-shirt

De buitenkant van deze aramide T-shirt is van zwart katoen en ziet er uit als een gewone katoen T-shirt. De gele aramide voelt zacht aan op de huid. Deze zwarte met aramide versterkte T-shirt is dus gemaakt uit twee lagen en biedt warmte, snijwerende bescherming tegen glasscherven en zakmessen. Een steekwerende bescherming tegen het steken met gebroken glazen en een brandwerende bescherming tegen inbranden van de kledij in de huid. Bescherming tegen brand op eindejaarsfeesten, brandbommen of vuurwerk.

Zwarte met aramide versterkte T-shirt van VBR-Belgium

Prijs = 89.95 Euro

Goedkope zwarte met aramide versterkte snijwerende T-shirt met korte mouwen van VBR-Belgium in maat 3XLarge. Buitenlaag is van zwart katoen, de tussen laag is van een brandwerende en snijwerende gele aramide en de binnenlaag is een zwarte polyester mesh.

.
Ingredients:
40% Katoen
40% DuPont™ Kevlar® fibers
20% Polyester
.
De zwarte katoen buitenlaag kan bedrukt worden. De zwarte kleur is ideaal om te combineren met een zwarte beveiliging broek. De binnenlaag is gemaakt van de traditionele gele gebreide aramide die scheurwerend, snijwerend en brandwerend is. De binnenlaag is een zwarte polyester mesh. Zo ziet de binnenkant van de T-shirt er ook zwart uit.
.
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen) en is van niveau 2. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers.
.
Wassen met machine op 30°. Best zwarte kleurbeschermer gebruiken.
.
Geschikt voor Militair, Politie, persoonlijke verdediging

Dunne snijwerende en brandwerende T-shirt

Dunne snijwerende en brandwerende T-shirt of onderhemd uit aramide

Prijs = 147 Euro

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

Deze dunne zwarte (donker grijs ) snijwerende en brandwerende T-shirt van VBR-Belgium. 3 Way protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.

.

Ingredients:

100% DuPont™ Kevlar® fibers

.

Biedt bescherming tegen snijwonden door een aanval met een mes, of een gebroken glazen fles.

.

Deze dunne zwarte snijwerende en brandwerende T-shirt van VBR-Belgium is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde aramide. Hierdoor is deze snijwerende en brandwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De aramide  die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.

Deze dunne zwarte snijwerende en brandwerende  T-shirt van VBR-Belgium is ideaal om te dragen als onderhemd onder een uniform of onder sportuitrusting en heeft een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een dunne  snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes of een gebroken glazen fles. De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte.

Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate brandwerend en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.

Voordeel van deze dunne zwarte  snijwerende en brandwerende aramide T-shirt van VBR-Belgium is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen en ook tegen het steken met een gebroken glas of fles.