Snijwerende coltrui Bravo VBR-Belgium

De snijwerende coltrui Bravo van VBR-Belgium is een coltrui voor beveiliging en security die geschikt is voor dames en heren. De zwarte (donkergrijs) combat Bravo coltrui heeft een snijbestendige voering van aramide en behoort tot de uitrusting van bewakingsagenten die een warme trui nodig hebben. De snijwerende rolkraag is bevestigd met een rits waardoor deze afneembare col eenvoudige aan te zitten is voor een bewaking bij nacht of in de koude. 

Maten te koop / kopen prijs = 547 Euro

Deze zwarte snijwerende coltrui werd speciaal ontwikkeld uit de feedback van bewakingsagenten en is bedoeld om onder de kogelwerende vest te dragen.

Vooreerst beschikt deze zwarte Combat Bravo snijwerende coltrui met afneembare col over een 360° snijwerende voering uit Cutyarn level 5. Dit betekend dat deze snijwerende coltrui  over de volledige oppervlakte een snijwerende bescherming niveau 5 biedt en ook zonder kogelwerende vest kan gedragen worden onder het uniform.

Als extra bescherming voor de armen werden de mouwen van een dubbele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 voorzien. Hierdoor bieden deze een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden

Deze Combat Bravo snijwerende coltrui is eveneens voorzien van een afneembare hoge snijwerende rolkraag. Deze afneembare en snijwerende rolkraag beschikt over een snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of koude nachtwacht. Deze snijwerende rolkraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt.

De buitenkant van deze snijbestendige Combat Bravo coltrui is gemaakt uit een 3 Way zwarte aramide. Deze 3 Way zwarte aramide is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend niveau 2 en scheurwerend. De combinatie van de snij- en steekwerende aramide met de 2 lagen Cutyarn bieden reeds een relatief goede steekweerstand tegen messen, gebroken glazen, schroevendraaiers en hondenbeten.

Deze zwarte Combat Bravo snijwerende coltrui beschikt over een zachte Coolmesh voering die zelf bloot op het lichaam kan gedragen worden.

De Combat Bravo snijwerende coltrui kan gewassen worden tot 40°C. Wij adviseren voor het veelvuldig wassen tot 30° voor een lange levensduur en een zacht aangenaam gevoel van de Coolmesh.  Het veelvuldig wassen heeft geen invloed op de snijwerende lagen Cutyarn die als snijwerende en steekwerende bescherming dienen. Natuurlijk raden wij aan de Combat Bravo coltrui droog te bewaren. 

.

Geschikt voor persoonlijke politie, militair en persoonlijke verdediging.