snijwerende broek

Deze snijwerende broek bevat een snijwerende voering klasse 5 over de volledige oppervlakte en is van het merk VBR-Belgium. Deze snijbestendige combatbroek beveiliging heren zwart beschermt de onderbuik en de benen tegen snijwonden. Deze combat broek of cargobroek security voor mannen bevat verschillen zakken. De combat of cargo broeken kan men online kopen en verschillende maten zijn te koop in de VBR-Belgium webwinkel.

Maten te koop / kopen prijs = 360 Euro

De VBR-Belgium snijwerende combatbroek bevat waterafstotend katoenen aan de buitenkant en 360° snijbestendige Cutyarn klasse 5 als binnen voering.

Het buitenste materiaal van deze VBR-Belgium combat broek is gemaakt uit waterafstotend katoen om de agent droog te houden als het regent en hem zo te beschermen tegen onderkoeling.

De middelste laag is gemaakt van snijwerende Cutyarn en bevind zich over de volle 360° van de volledige oppervlakte van de broek. Deze snijbestendige Cutyarn is van de klasse 5 en biedt een goede bescherming tegen messen en Stanley messen.  

De binnenste laag is een dunne beschermende laag die een aangenaam aanvoelt.

De VBR-Combatbroek is zwart van kleur en kan samen met een snijwerende polo of T-shirt als een snijwerend uniform gedragen worden. De snijwerende Combatbroek biedt een 360° snijwerende beschermend waaronder aan de onderbuik, de onderrug, de benen en de knieën. Het grote voordeel van een 360° snijwerende Combat is dat hij extra bescherming biedt aan de onderbuik en onderrug. De bescherming van een steek- en kogelwerende vest gaat enkel maar tot aan de broeksriem waarbij de onderbuik en onderrug buiten de bescherming van de steek- en kogelwerende vest vallen. De 360° snijwerende Combatbroek kan de verwondingen door een aanval met een mes of gebroken glazen fles ernstig beperken of zelfs helemaal verhinderen.

De VBR-Combatbroek is geschikt voor Politie, Militair of persoonlijke verdediging.

De VBR-Combatbroek is wasbaar to 30°