Security uitrusting

Security uitrusting kopen België en Nederland,

Beveiliging kleding shop VBR-Belgium werkkleding security te koop

Mondmasker mondkapje SECURITY
Security uitrusting met mondmasker
Security T-shirt
Security polo
Security pet

Werkkleding security, security kleding zoals Security T-shirts, security polo’s of security pet online kopen in deze winkel. Zwarte T-shirt met SECURITY bedrukking, Polo met SECURITY bedrukking en zwarte pet met SECURITY bedrukking. Security trui  in verschillende modellen

Thermo security broek
Versterkte security broek
Zomer security broek

Zwarte security of beveiligingsbroek voor dames of heren kan men online kopen. Warme zwarte beveiliging of bewaking broek met Thermo voering, verstevigde beveiliging broek met extra beschermlaag aan de knie en het zitvlak, Normale of regulair zwarte beveiliging broek voor tijdens de zomer of binnen in een gebouw.

Security jas
Warme security jas
Snijwerende zwarte ja

Security jas online kopen verschillende maten, zwarte beveiligingsjas voor security of bewakingsagenten. Warme security jas en een zwarte snijwerende jas om bogen een steek en kogelwerende vest te dragen.

RADAR Koppel riem
Handboeiholster
Handschoenhouder

Accessoires beveiliging of bewaking, Radar koppel riem, handboeien en handboeiholster, handschoenhouder en tal van andere security spullen te koop.

Snijwerende handschoenen
Touchscreen handschoen
Naaldwerende handschoenen

Snijwerende en steekwerende handschoenen voor beveiliging of bewakingsagenten. Moderne snijwerende touchscreen  handschoenen en naaldwerende handschoenen. Goedkope VBR-Belgium handschoenen en gespecialiseerde Turtleskin handschoenen kan men online kopen.

Snijwerende T-shirt
Snijwerende T-shirt
Kevlar T-shirt

Traditionele goedkope zwarte Kevlar T-shirt , snijwerende zwarte T-shirt met korte mouwen of lange mouwen van VBR-Belgium van uitstekende kwaliteit als bescherming tegen een aanval met een glasscherf of mes.

Steekwerende trui Alpha
Steekwerende coltrui
Navy blauw steekwerende trui

Steekwerende tanktop trui Alpha van VBR Belgium, Steekwerende coltrui voor tijdens de winter om onder de security vest te dragen. Navy blauwe steekwerende trui met binnenzakken voor steek en kogelwerende pakketten.

Siocool Torskin T-shirt
Torskin steekwerende trui
Torskin snijwerende trui

De frisse Siocool T-shirt met snijwerende Torskin mouwen wordt vaak onder een steek of kogelwerende vest gedragen van security agenten. Een Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen en steekwerende pakketten van 36 joule kan een steekwerende vest vervangen en is comfortabeler om te dragen. . De Torskin snijwerende T-shirts met langen mouwen hebben een dubbele laag vooraan als bescherming tegen aanvallen met cuttermessen.

Torskin snijwerende col
Kevlar brandwerend & snijwerend
Kelvar steekwerende sjaal

De snijwerende col van Torskin biedt een snijwerende bescherming aan de hals en tevens warmte tijdens de koude winternacht voor security personeel. De Kelvar Neck-Face-Pro is een brandwerende hoge col uit die zowel het aangezicht als de hals en de nek beschermen tegen een mesaanval. De snijwerende en steekwerende sjaal is een goede bescherming tijdens de winter voor security agenten en is gemakkelijk aan en uit te doen.

Goedkope steekwerende vest
Steek- en kogelwerende vest
Steek- en kogelwerende vest

Verschillende soorten goedkope steekwerende vesten voor jongen beveiligers. Professionele steekwerende en kogelwerende vest Pollux NIJ-3A(04) om onder de kledij te dragen. Steek- en kogelvrije vest Heracles om boven de kledij te dragen als security uitrusting.