politie handschoenen

Onze meest populaire politie handschoenen zijn de snijwerende en naaldwerende politie handschoenen Turtleskin Alpha. Deze worden massal in Amerika gebruikt door verschillende politiediensten en ook hier in België gebruiken verschillende politiediensten de Turtleskin Alpha handschoenen vooral in combinatie met het dagelijks politiewerk en drugsgebruikers. Besmette naalden van injectiespuiten kunnen voor heel wat ellende zorgen voor de politiediensten met werkverlet en besmettelijke ziektes.

Alpha politie handschoenen Turtleskin steekwerend, naaldwerend en snijwerend

De Turtleskin Alpha politie handschoenen ze zijn speciaal ontworpen om een goede snij- en naaldwerende bescherming te bieden en toch flexibel genoeg te zijn om het traditionele politiewerk uit te voeren. De Alpha handschoenen bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid en zijn uitermate geschikt als bescherming tegen injectienaalden van drugsspuiten. Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de politie en bewakers hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren.

Prijs : 89 Euro

XS    S    M    L    XL     2XL

Bravo politie handschoenen Turtleskin steekwerend, naaldwerend en snijwerend

De Turtleskin Bravo politie handschoenen ze zijn speciaal ontworpen om tijdens de zomer een goede snij- en naaldwerende bescherming te bieden, luchtig te zijn en toch flexibel genoeg te zijn om het traditionele politiewerk uit te voeren tijdens de zomer. De Alpha handschoenen bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid en zijn uitermate geschikt als bescherming tegen injectienaalden van drugsspuiten. Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de politie en bewakers hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren tijdens de zomer.

Prijs : 89 Euro

XS    S    M    L    XL     2XL

Special Ops tactische politie handschoenen Turtleskin steekwerend, naaldwerend en snijwerend

De Turtleskin Special Ops tactical politie handschoenen ze zijn speciaal ontworpen voor speciale eenheden  en bieden bescherming tegen accidentele prikken, doorboren, snijden en een flash bang bescherming. Dit SWAT tactische handschoen is voorzien van bescherming tegen naaldprikken over de palm, is eveneens rekbaar, zijn luchtig en bevat een snijbestendige aramide gebreide rug en manchet voor extra snij- en flash bescherming. Turtleskin Special Ops handschoenen zijn flexibel en bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid en zijn uitermate geschikt als bescherming tegen injectienaalden van drugsspuiten en glassplinters. Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de Speciale eenheden  hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren tijdens de zomer.

Prijs : 75 Euro

XS    S    M    L    XL     2XL

Duty politie handschoenen Turtleskin steekwerend, naaldwerend en snijwerend

De Turtleskin Duty naaldwerende en snijwerende politie handschoenen zijn de voorlopers van Turtleskin Bravo handschoenen, met dat verschil dat duim voorzien is van kunstleer en de rug een gebreide rug is die goed ventileert. Het gepatenteerde TurtleSkin materiaal zorgt voor een uitstekende veiligheid en bescherming tegen toevallige naald prikken en snijden op de handpalm, zijde van de hand, vingers en vingertoppen. Sommige politiediensten hebben deze naaldwerende handschoenen in gebruik en er kunnen nog nieuwe besteld worden.

Prijs : 135 Euro

 S      M      L      XL 

VBR-PG-38 naaldwerende handschoenen VBR-Belgium

De VBR-PG-38 steekwerende of naaldwerende handschoenen van VBR-Belgium zijn ook snijwerend vanwege de speciale beschermende laag aramide weefsel die aangebracht is op de handpalm, onderaan de vingers en de duim en de vingertoppen. Deze VBR-PG-38 prikwerende handschoenen worden vooral gewaardeerd voor hun hoge naald- of prikweerstand zoals bij het ruimen van glas waar zeer scherpe en fijne glassplinters aanwezig kunnen zijn die door de meeste andere prikwerende handschoenen kunnen gaan. De steekwerende handpalm bescherming is ook naaldwerend en bestand tegen 0,6 lbf tegen 28g naald van injectiespuiten of tegen prikken van doornen, cactussen en metaal of glassplinters. In sommige Europese landen worden deze handschoenen ook door politieagenten, ambulance en brandweer gebruikt.  

Prijs : 69 Euro

XS     S    M    L    XL    2XL    3XL

Radar handshoenhouder 4086-3451 zwart.... Prijs = 15.99 Euro
Radar riemtasje voor wegwerphandschoenen zwart... Prijs = 33.95 Euro
TT handschoen tasje zwart voor latex handschoenen ................. Prijs = 22.18 Euro
Radar dienstkoppel + onderriem + 3 belt keepers... Prijs = 47.95 Euro
Roestvrijstalen handboeien met twee vaste schakels MFH ....... Prijs = 29.95 Euro
Radar Handboeitas 4M06-1001 Active Zwart Radar 1957 ........ Prijs = 14.95 Euro
Radar handboeien holster ACTIVE LEDER - 4086-4910 .................. Prijs = 46.56 Euro
Radar magazijntas 9mm RubberTech ... Prijs = 26.95 Euro