Olcsó Kevlar póló fekete VBR-Belgium

Olcsó Kevlar póló fekete VBR-Belgium  Magyar – Hongaars

Ár = 89,95 EUR

A vbr belgium webáruházban való vásárláshoz válassza ki a méretét

Tipikus fekete Kevlar póló, fekete pamut külső réteggel és sárga Kevlarral a belsejében. A Kevlar vágásálló 2-es szint és védi az üvegszalagok vagy zsebkések vágását. Kevlar is tűzálló és megakadályozza a tűz égését a bőrbe. Csökkenti az égési sebeket.

Ez a VBR-Belgium változata a jól ismert és olcsó vágásálló Kevlar pólónak, amelyet különböző biztonsági szolgálatok már viseltek. Megfizethető megoldás a fiatal biztonsági tisztek vagy biztonsági őrök számára.

.

Ezek a fekete Kevlar pólók a VBR-Belgium márka alatt készültek, a Kevlar nyersanyag pedig az amerikai Dupont cégtől származik. Több Kevlar póló rendelhető a VBR-től Belgiumba.

.

Ennek a Kelvar pólónak a külső oldala fekete pamutból készült, és úgy néz ki, mint egy normál póló. A Kevlar puha a bőrön. A fekete Kevlar póló két rétegből készül, és hő, vágásbiztos védelmet nyújt az üvegszalagok és a zsebkések ellen. Stabil védelem a törött üveggel való szúrás ellen, és tűzálló védelem a poliészter ruházatnak a bőrben való égése ellen. Tűz elleni védelem a karácsonyi ünnepségeken, tűz bombákon vagy tűzijátékokon.