Nederlands

Selecteer een categorie

Bescherm u tegen een steekpartij

Wij zijn droevig bij elke dode van een steekpartij, vooral omdat deze geen van onze beschermende kledij droeg. Aanvallen met messen komen vrij veel voor en de beschermende kledij is beschikbaar online of in onze winkel. Bescherm u tegen steekpartijen!

Kevlar T-shirts van VBR-Belgium

Kevlar T-shirt zijn nog altijd gewaardeerd bij vele jongeren, zij het als goedkope snijwerende bescherming voor jonge security agenten, bewakingsagenten of een beetje ruwe fuifnummers. Eveneens zijn Kevlar T-shirts gekend bij elke motard als bescherming tegen brandwonden en schaafwonden bij het vallen met de moto.

Zwarte Katoen-Kevlar T-shirt

Dunne 3-WAY zwarte Kevlar 

VBR-Belgium is producent van Kevlar T-shirts en kan leveren op vraag van de klant. De mogelijkheid bestaat ook om de Kevlar T-shirts te laten bedrukken met een logo naar keuze vanaf 20 stuks.

Neck-Face-Pro snijwerende en brandwerende col

Neck-Face-Pro snijwerende col

De Neckface-Pro snijwerende en brandwerende col van VBR-Belgium is een budgetvriendelijke beschermende oplossing die voldoet aan de hedendaagse eisen voor het praktisch gebruikt bij politieagenten en security personeel. De Nexkface-Pro col is een tubilair model met schouderflappen die gemakkelijk kan gedragen worden onder de bestaande politie uitrusting of het security uniform.