naaldwerende handschoenen

VBR-PG-38 naaldwerende handschoenen VBR-Belgium

De VBR-PG-38 steekwerende of naaldwerende handschoenen van VBR-Belgium zijn ook snijwerend vanwege de speciale beschermende laag aramide weefsel die aangebracht is op de handpalm, onderaan de vingers en de duim en de vingertoppen. Deze VBR-PG-38 prikwerende handschoenen worden vooral gewaardeerd voor hun hoge naald- of prikweerstand zoals bij het ruimen van glas waar zeer scherpe en fijne glassplinters aanwezig kunnen zijn die door de meeste andere prikwerende handschoenen kunnen gaan. De steekwerende handpalm bescherming is ook naaldwerend en bestand tegen 0,6 lbf tegen 28g naald van injectiespuiten of tegen prikken van doornen, cactussen en metaal of glassplinters.

Prijs : 69 Euro

XS     S    M    L    XL    2XL    3XL

VBR-PG-38-F naaldwerende handschoenen VBR-Belgium

De VBR-PG-38-F steekwerende of naaldwerende handschoenen van VBR-Belgium zijn ook snijwerend en hebben als speciaal kenmerk dat er ook tussen de vingers een naadwerend materiaal aangebracht is die ook de zijkant van de vingers beschermt! Doordat ook de zijkanten van de vingers beschermt zijn bieden deze steekwerende handschoenen meer bescherming tegen onbedoelde prikken, messteken en sneden op de palm van de hand, vingers en vingertoppen. Deze steekwerende handpalm is ook naaldwerend en bestand tegen 0,6 lbf tegen 28g naald van injectiespuiten of tegen prikken van doornen, cactussen en splinters.

Prijs : 88 Euro

XS     S    M    L    XL    2XL    3XL

Naaldwerende handschoenen Alpha Turtleskin steekwerend en snijwerend

De Turtleskin Alpha naaldwerende  handschoenen ze zijn speciaal ontworpen om een goede snij- en naaldwerende bescherming te bieden en toch flexibel genoeg te zijn om het traditionele werk uit te voeren. De Alpha handschoenen bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid en zijn uitermate geschikt als bescherming tegen injectienaalden van drugsspuiten. 

Prijs : 89 Euro

XS    S    M    L    XL     2XL

Naaldwerende wegwerp handschoenen Turtleskin CP Neon Insider 330 handschoenen

De Turtleskin CP Neon Insider 330 naaldwerende  handschoenen zijn goedkope handschoenen met een snijwerende en naaldwerende bescherming op de handpalm en onderkant vingers. De CP Neon Insider handschoenen zijn ontwikkeld om in andere handschoenen gedragen te worden, zoals rubber handschoenen, werkhandschoenen, enz. Deze CP Neon Insider handschoenen worden vaak gebruikt in het gevangeniswezen, onderhoud van tuinen en parken, industrie en andere. Bescherming van stadswerkers tegen bloedziektes veroorzaakt tegen besmetten injectienaalden van drugsspuiten. Deze handschoenen kunnen meerdere keren gebruikt worden maar noemen wegwerphandschoenen omdat ze zo goedkoop zijn.

Prijs : 39.95 Euro

S      M      L      XL