Musta ohut Kevlar T-paita VBR-Belgia

Hinta = 147 euroa

Jos haluat ostaa vbr belgia kaupasta / verkkokaupasta, valitse koko

VBR-Belgian ohut, musta leikata kestävä T-paita. 3 Suojaus; palonkestävät, leikata kestävä ja repäisykestävät. Ihanteellinen kesällä. Tarjoaa suojaa leikkauksista veitsellä tai rikkoutuneella lasipullolla.

 

 

VBR-Belgiumin tämä ohut musta leikata kestävä T-paita on valmistettu amerikkalaisen Dupontin uudesta värillisestä Kevlarista. Tämä leikata kestävä T-paita on valmistettu vain yhdestä kerroksesta ja on suhteellisen ohut ja kevyt. Käytetyssä Kevlarissa on 3 Way Protection; palonkestävä, leikata kestävä ja repeämä kestävät.

 

 

VBR-Belgiumin tämä ohut musta leikata kestävä t-paita sopii erinomaisesti kesän aikana ja tarjoaa leikkausresistanssin 2. Tämä on perussuoja ohuelle kesäkiskolle leikata kestävä T-paidalle, jonka pääasiallisena tarkoituksena on vähentää vahinkoa tai jopa estää sitä, jos joku ottaa veitsen tai rikkoutuneen lasipullon. Leikkaamaton suoja kattaa koko pinnan.

Tämä musta leikata kestävä T-paita hidastaa myös rajoitetusti, itsestään sammuvaa ja lämpöä kestävää jopa 200 ° C: seen saakka. Se on myös hyvä vetolujuus, joka estää repimisen.

 

 

VBR-Belgiumin tämän ohuen mustan Kevlar leikata kestävä kestävän T-paidan etuna on, että se ei ole paksumpi kuin tavallinen T-paita, ja leikata kestävä riittää yleisimmin käytetyille taskukoneille ja myös rikkoutuneella lasilla. tai pullo.