Kogelwerende – kogelvrije vesten Engarde

Kogelvrije vest van Engarde® kopen, verschillende kogelwerende vesten te koop in online shop of in de winkel. Kogelvrij vest DeLuxe™, Dual Use™, Patrol™, Puma™, Rhino™, Panther™, Leopard™ NIJ 3A MT-PRO™, FLEX PRO™ en Titanskin™ en harde kogelwerende platen klasse 4.  

Engarde® DeLuxe™ kogelwerend kogelvrije vest

Engarde® DeLuxe™ kogelwerend kogelvrije vest om onder de kleding te dragen. Discrete kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Engarde® Dual Use™ kogelwerende kogelvrij vest

Engarde® Dual Use™ kogelwerende kogelvrij vest om onder de kleding te dragen. Discrete kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A of NIJ-4 die voorzien is van twee zakken voor harde kogelwerende platen. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Engarde® Patrol™ kogelwerende kogelvrije vest

Engarde® Patrol™ kogelwerende kogelvrije vest om boven de kleding te dragen in marineblauw Stevige Cordura®. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A of NIJ-4 die voorzien is van twee zakken voor harde kogelwerende platen. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Engarde® Puma™ marineblauw kogelvrij vest

Engarde® Puma™ marineblauw kogelwerende vest met rits in het midden om boven de kleding te dragen. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Engarde® Puma™ Fluo geel reflecterend kogelvrije vest

Engarde® Puma™ Fluo geel reflecterend kogelwerende vest met rits in het midden om goed zichtbaar boven de kleding te dragen. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Engarde® Rhino™ zwarte tactische kogelvrij vest

Engarde® Rhino™ tactische kogel en steekwerend vest met Molle webbing. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A of NIJ-4 die voorzien is van twee zakken voor harde kogelwerende platen. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Engarde® Panther™ marineblauw kogelvrij vest

Engarde® Panther™ marineblauw tactische kogel en steekwerend vest voor personen in een niet-strijdende rol zoals verslaggevers, medici, ingenieurs, technici en burgers. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A of NIJ-4 die voorzien is van twee zakken voor harde kogelwerende platen en afneembare schouder, nek, lies en bovenarmbescherming. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.