Kogelvrij vest Pollux zwart NIJ-3A (04) GRAN

Het kogelvrij vest Pollux zwart NIJ-3A(04)GRAN is een van de meest populaire steek- en kogelwerende vesten die onze klanten kopen. Deze kogelwerende vest is zeer comfortabel en kan vrijwel onzichtbaar onder de kledij gedragen worden. De zwarte kleur is modern en vrij praktisch in gebruik. De kogelvrije vest Pollux zwart NIJ-3A(04)GRAN heeft een zeer goede bescherming tegen kogels en ook tegen steken met messen of andere scherpe voorwerpen en zelfs tegen granaatscherven. Dit is een uitstekende vest die een algemene bescherming biedt tegen de hedendaagse bedreigingen van handvuurwapens en messen.

De steek- en kogelwerende vest Pollux NIJ-3A(04)GRAN is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. Het kogelwerend vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen is de Pollux vest goed ademend.

Deze Pollux NIJ-3A(04) GRAN biedt een ruimere officieel gecertificeerde bescherming die tegenwoordig geëist als bescherming tegen terreuraanslagen.
.
* Kogelwerend NIJ-3A(04) (9x19mm-.44Magnum)
* Granaatscherfwerend 17 grains FSP
* Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule
* steekwerend tegen priemen SP 24 Joule
* Snijwerend
Kogelwerende pakketten referentie : NIJ-3A(04) GRAN
.
Beschermingsniveaus
.
Pistool: De oplossing is officieel getest en voldoet aan het niveau 3A van de NIJ0101.04 Amerikaanse standaard eisen. De oplossing beschermt tegen 9mm FMJ MC en 44magnum SJHP zowel (436 +/- 9) m / sec met een maximum van 44 mm als achtervlak Signature of trauma. Als gevolg van deze norm zelf kogelwerende pakketten beschermen ook tegen projectielen.22 Long Rifle, .38 ACP, .40 Smith & Wesson en .357 Magnum kalibers. 9mm V50 van 525 tot 538m / sec onder dezelfde standaard.
.
Granaatscherven: 17 grains FSP (Fragment simuleren Projectiel) V50 van 605, 581, 616 en 591m / sec onder de STANAG 2920 standaard (Edition 3).
.
Mes: geteste oplossing onder HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de P1 / B mes aan 25 Joules met een maximale penetratie van minder dan 20 mm. Ook positief getest onder de eisen van de Amerikaanse standaard procedure NIJ0115.00 niveau II met de S1 / G mes aan 33 en 50 Joules.
.
Priem: Getest onder de HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de SP spike 24 Joules met een maximale penetratie van 10mm.

De Pollux hoes is een zeer comfortabele draaghoes. De elastische schouderbanden zorgen ervoor dat de vest goed meegeeft met de bewegingen die het lichaam maakt. Dit is vooral interessant voor personen die veel in een voertuig zitten of een voertuig moeten besturen. De Pollux hoes is wasbaar in de machine tot 30°C. De Pollux hoes is afzonderlijk verkrijgbaar voor het geval men een reserve hoes wenst. Veelal worden er twee hoezen afwisselend gedragen wanneer de een gewassen wordt, dan kan me de andere dragen. Zwart is gemakkelijk te onderhouden en maakt niet zo snel vuil!