Kogelvrij vest Heracles zwart NIJ-3A (04) GRAN

Het kogelvrij vest Heracles zwart NIJ-3A(04)GRAN is een van de meest populaire steek- en kogelwerende vesten die onze klanten zoals bewakingsagenten kopen. Deze kogelwerende vest is zeer comfortabel en vrij praktisch om boven de kledij gedragen worden. De zwarte kleur past bij de uitrusting van de veiligheidsagent, is modern en vrij praktisch in gebruik. De kogelvrije vest Heracles zwart NIJ-3A(04)GRAN heeft een zeer goede bescherming tegen kogels en ook tegen steken met messen of andere scherpe voorwerpen en zelfs tegen granaatscherven. Dit is een uitstekende vest die een algemene bescherming biedt tegen de hedendaagse bedreigingen van handvuurwapens en messen.

De kogelwerende vest Heracles NIJ-3A(04) GRAN kan gebruikt worden door bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten als algemene overt kogelwerende vest die over de kledij gedragen wordt. Deze Heracles NIJ-3A(04) GRAN biedt een ruimere officieel gecertificeerde bescherming die tegenwoordig geëist als bescherming tegen terreuraanslagen.

.

Bij veel bewakingsdiensten wordt het bestaande NIJ-3A(04) beschermingsniveau nog altijd gehanteerd maar wordt nu uitgebreid met een bescherming tegen granaatscherven, messen en priemen. Deze standaard Overt kogelwerende vest beschikt over de twee standaard beschermende pakketten NIJ-3A(04) die in de Heracles carrier geplaatst worden. Voorzijde en achterzijde.-

De vest is geschikt om overt boven de kledij te dragen en biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Verder biedt dit product;

 

  • Een voering in 3D (driedimentionaal) weefsel wat voor ventilatie zorgt.
  • Een onderrugkussentje
  • Een elastiek in het linkervoorpand om het rechtervoorpand in te plaatsen bij het sluiten.
  • Een evacuatiehandel
  • Lussen om de radio/micro draad te leiden onder het linker voorpand.
  • Gemakkelijk aanpassen van de schouders
  • Een extra gordel op het vest zodat de uitrusting kan worden opgesplitst tussen de dienstgordel en de gordel op de vest.
  • 2 grote Napoleon zakken op de linker- en rechterkant van de vest.

.

Deze Heracles NIJ-3A(04) GRAN biedt een ruimere officieel gecertificeerde bescherming die tegenwoordig geëist als bescherming tegen terreuraanslagen.
.
* Kogelwerend NIJ-3A(04) (9x19mm-.44Magnum)
* Granaatscherfwerend 17 grains FSP
* Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule
* steekwerend tegen priemen SP 24 Joule
* Snijwerend
Kogelwerende pakketten referentie : NIJ-3A(04) GRAN
.
Beschermingsniveaus
.
Pistool: De oplossing is officieel getest en voldoet aan het niveau 3A van de NIJ0101.04 Amerikaanse standaard eisen. De oplossing beschermt tegen 9mm FMJ MC en 44magnum SJHP zowel (436 +/- 9) m / sec met een maximum van 44 mm als achtervlak Signature of trauma. Als gevolg van deze norm zelf kogelwerende pakketten beschermen ook tegen projectielen.22 Long Rifle, .38 ACP, .40 Smith & Wesson en .357 Magnum kalibers. 9mm V50 van 525 tot 538m / sec onder dezelfde standaard.
.
Granaatscherven: 17 grains FSP (Fragment simuleren Projectiel) V50 van 605, 581, 616 en 591m / sec onder de STANAG 2920 standaard (Edition 3).
.
Mes: geteste oplossing onder HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de P1 / B mes aan 25 Joules met een maximale penetratie van minder dan 20 mm. Ook positief getest onder de eisen van de Amerikaanse standaard procedure NIJ0115.00 niveau II met de S1 / G mes aan 33 en 50 Joules.
.
Priem: Getest onder de HOSDB2007 Engels standaardprocedure met de SP spike 24 Joules met een maximale penetratie van 10mm.

De Heracles hoes is een zeer comfortabele draaghoes voor steek- en kogelwerende vesten bij bewakingsagenten die boven de kledij gedragen worden. De Heracles hoes is wasbaar in de machine tot 30°C. De Heracles hoes is afzonderlijk verkrijgbaar voor het geval men een reserve hoes wenst. Veelal worden er twee hoezen afwisselend gedragen wanneer de een gewassen wordt, dan kan me de andere dragen. Zwart is gemakkelijk, past bij de zwarte uitrusting van de veiligheidsagenten en is makelijk te onderhouden en maakt niet zo snel vuil!

.

.