kevlar tröjor

Knivsäker kevlar tröja

Pris = 89.95 Euro

Att köpa i vbr belgien butik / webbutik välj din storlek

Typisk svart knivsäker Kevlar aramidväv T-tröja med svart bomulls ytterskikt och gul Kevlar från Dupont längs insidan. Kevlar är skärbeständiga nivå 2 och skyddar mot skärning med glasskärmar eller fackknivar. Kevlar är också brandbeständig och förhindrar brand från att brinna in i huden. Minskar brännsåren.

Det här är VBR-Belgium versionen av den kända och billiga skärbeständiga Kevlar T-tröjor som redan har bäras av olika säkerhetstjänster. Det är en prisvärd lösning för unga säkerhetsvakter eller polisen. Kevlar kläder, T-shirts, tröjor, sweatshirt och pullovers kan köpas online.

Dessa svarta Kevlar Tröjor gjordes under varumärket VBR-Belgium och Kevlar råmaterial är från det amerikanska företaget Dupont. Flera Kevlar Tröjor kan beställas från VBR-Belgium.

 

Den yttre sidan av denna Kevlar T-tröja är gjord av svart bomull och ser ut som en vanlig T-tröja . Kevlar känns mjuk på huden. Svart Kevlar T-tröja är gjord av två lager och erbjuder värme, skärskydd mot glasskärmar och fackknivar. Ett stabilt skydd mot stabbning med brutet glas och ett brandskyddat skydd mot bränning av polyesterkläder i huden. Skydd mot eld vid julfest, brandbomber eller fyrverkerier.

 

Kevlar T-tröja svart tunn sommar T-shirt

Pris = 147 Euro

Att köpa i vbr belgien butik / webbutik välj din storlek

Denna tunna svarta skärbeständiga T-shirt från VBR-Belgium. 3-vägsskydd; Brandbeständig, skärbeständiga och rivningsresistent. Perfekt att bära under sommaren. Ger skydd mot skärningar genom en attack med en kniv eller en trasig glasflaska.

 

Denna tunna svarta skärbeständiga tröja från VBR-Belgium är gjord av en ny typ av färgad Kevlar från det amerikanska företaget Dupont. Denna skärbeständiga T-shirt är tillverkad av bara 1 lager och är relativt tunn och lätt att bära. Den Kevlar som används har ett 3-vägsskydd; Brandbeständig, skärbeständiga och rivandebeständig.

 

Denna tunna svarta skärbeständiga T-shirt från VBR-Belgium är idealisk att ha på sig under sommaren och erbjuder en skärningsmotståndsnivå 2. Detta är ett elementärt skydd för en tunn t-shirt för sommarstänk som huvudsakligen syftar till att minska skadan eller även förhindra det om någon tar ut med en kniv eller en trasig glasflaska. Det skärskyddade skyddet täcker hela ytan.

Denna svarta skärbeständiga T-shirt sänks också i begränsad utsträckning, självsläckande och värmebeständig upp till 200 ° C. Den har också bra dragmotstånd, vilket förhindrar rivning.

 

 

Fördelen med denna tunna, svarta Kevlar T-shirt från VBR-Belgium är att den inte är tjockare än en vanlig T-shirt och skärmotståndet är tillräckligt mot de vanligaste fickknivarna och även mot stövning med ett brutet glas eller flaska.