Kevlar T-shirt

Goedkope Kevlar T-shirt

Snijwerende en brandwerende Zwarte Kevlar T-shirt in stock

Prijs = 89.95 Euro

Om online te kopen, selecteer uw maat

Typische zwarte Kevlar T-shirt met zwart katoen buitenlaag en gele Kevlar langs de binnenkant. De Kevlar is snijwerend niveau 2 en beschermt tegen het snijden met glasscherven of zakmessen. Kevlar is eveneens brandwerend en belet dat bij brand de kledij kan inbranden in de huid. Verminderd de brandwonden.

Dit is de VBR-Belgium versie van de gekende en goedkope snijwerende Kevlar T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen werd. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers.

Deze zwarte Kevlar T-shirts werden gemaakt onder het merk VBR-Belgium en de Kelvar grondstof is van de Amerikaanse firma Dupont. Meerdere Kevlar T-shirts kunnen besteld worden bij VBR-Belgium.

Snijwerende en brandwerende VBR-Belgium gele Kevlar - zwart katoen T-shirt

De buitenkant van deze Kelvar T-shirt is van zwart katoen en ziet er uit als een gewone T-shirt. De Kevlar voelt zacht aan op de huid. Zwarte Kevlar T-shirt is dus gemaakt uit twee lagen en biedt warmte, snijwerende bescherming tegen glasscherven en zakmessen. Een steekwerende bescherming tegen het steken met gebroken glazen en een brandwerende bescherming tegen inbranden van polyester kledij in de huid. Bescherming tegen brand op eindejaarsfeesten, brandbommen of vuurwerk.

Dunne Kevlar zomer T-shirt

Dunne snijwerende zomer T-shirt uit Kevlar

Prijs = 147 Euro

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

Deze dunne zwarte snijwerende T-shirt van VBR-Belgium. 3 Way protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend. Ideaal om te dragen tijdens de zomer. Biedt bescherming tegen snijwonden door een aanval met een mes, of een gebroken glazen fles.

Deze dunne zwarte snijwerende T-shirt van VBR-Belgium is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar van de Amerikaanse firma Dupont. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.

Deze dunne zwarte snijwerende T-shirt van VBR-Belgium is ideaal om te dragen tijdens de zomer en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een dunne zomerse snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes of een gebroken glazen fles. De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte.

Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate vlam vertragen, zelf dovend  en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.

Voordeel van deze dunne zwarte Kevlar snijwerende T-shirt van VBR-Belgium is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen en ook tegen het steken met een gebroken glas of fles.