Kevlar Security T-shirts

Goedkope zwarte Kevlar Security T-shirts VBR-Belgium

Prijs = 99.95 Euro

Een goedkope snijwerende en brandwerende zwarte Kevlar Security T-shirt ideaal voor securityagenten of bewakingsagenten. Een betaalbare en praktische bescherming tegen een aanval met een zakmes of een glasscherf. Een brandwerende bescherming voor de huid bij brand of terreuraanslag.

Bij deze goedkope VBR-Belgium Kevlar Security T-shirt met korte mouwen is de buitenlaag van zwart katoen en de binnen laag van gebreide gele Kelvar 3-Way van Dupont.
.
Deze zwarte Kevlar T-shirt met korte mouwen is bedrukt met de tekst “SECURITY” in het wit op de voorkant en de achterkant. 
.
VBR-Belgium is fabrikant van deze Kevlar Security T-shirt. Grote hoeveelheden kunnen vooraf besteld worden. Ook andere kleuren of andere bedrukking kunnen geleverd worden.
De binnenlaag is gemaakt van de traditionele gele 3-WAY Kevlar van Dupont. Deze is snijwerend niveau 2, brandwerend, zelfdovend en scheurwerend.
.
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een nieuwe VBR-Belgium versie van de gekende en goedkope snijwerende Kevlar T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen werd. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers.
.
Vrijwel alle security agenten willen een betaalbare snijwerende T-shirt die niet te dik is en comfortabel om dragen, om zich te beschermen tegen een aanval met een zakmes, een gebroken glazen fles of bierglas. Tegenwoordig een must voor elke bewakingsagent!
.
Geschikt voor Militair, Politie, persoonlijke verdediging
.
Wassen met machine op 30°