Handschoenen

Alpha politie handschoenen Turtleskin steekwerend, naaldwerend en snijwerend

De Turtleskin Alpha politie handschoenen ze zijn speciaal ontworpen om een goede snij- en naaldwerende bescherming te bieden en toch flexibel genoeg te zijn om het traditionele politiewerk uit te voeren. De Alpha handschoenen bieden een hoge mate van beweeglijkheid en vingergevoeligheid en zijn uitermate geschikt als bescherming tegen injectienaalden van drugsspuiten. Alle afmetingen zijn dusdanig ontwikkeld zodat ze een ideale combinatie van bescherming en beweeglijkheid vormen waardoor de politie en bewakers hun taken van fouillering tot het bedienen van wapens met volle vertrouwen en comfort kunnen uitvoeren.

Prijs : 89 Euro

XS    S    M    L    XL     2XL

VBR-PG-38-F naaldwerende handschoenen VBR-Belgium

De VBR-PG-38-F steekwerende of naaldwerende handschoenen van VBR-Belgium zijn ook snijwerend en hebben als speciaal kenmerk dat er ook tussen de vingers een naadwerend materiaal aangebracht is die ook de zijkant van de vingers beschermt! Doordat ook de zijkanten van de vingers beschermt zijn bieden deze steekwerende handschoenen meer bescherming tegen onbedoelde prikken, messteken en sneden op de palm van de hand, vingers en vingertoppen. Deze steekwerende handpalm is ook naaldwerend en bestand tegen 0,6 lbf tegen 28g naald van injectiespuiten of tegen prikken van doornen, cactussen en splinters.

Prijs : 88 Euro

XS     S    M    L    XL    2XL    3XL

Snijwerende lederen winterhandschoenen L5 VBR-PG-40 Spectra-Wol VBR-Belgium

De snijwerende lederen winterhandschoenen VBR-PG-40 Spectra-Wol zijn speciale snijwerende handschoenen die gemaakt zijn voor het gebruik tijdens de winter in een koude en natte omgeving zoals in sneeuw en ijs en hebben de bedoeling uw handen droog en warm te houden en daarbij een snijwerende bescherming van Spectra. Ideale winterhandschoenen voor Politie, bewakingsagenten en hulpdiensten tijdens de winter.

Prijs : 70 Euro

S     M     L     XL     2XL

VBR-Touchscreen Kevlar snijwerende politie handschoenen

VBR-Belgium snijwerende Touchscreen politie handschoenen met Kevlar voering. Ideaal voor politieagenten of bewakers die met laptop of telefoon moeten werken zonder hun handschoenen uit te trekken. Kevlar snijwerend niveau 2 + brandwerend en hitte bestendige voering.

Prijs : 54 Euro

S     M     L     XL    

VBR-Touchscreen Spectra snijwerende politie handschoenen

VBR-Belgium snijwerende Touchscreen politie handschoenen met Spectra voering. Ideaal voor politieagenten of bewakers die met laptop of telefoon moeten werken zonder hun handschoenen uit te trekken. Snijwerende Spectra voering niveau 5 op de handpalm en vingers als bescherming tegen snijdende voorwerpen zoals messen, glas of metaal.

Prijs : 56 Euro

S     M     L     XL