Halpa Kevlar-t-paita musta vbr-belgium

Halpa Kevlar-t-paita musta vbr-belgium Suomi – Fins

Pris = 89.95 Euro

Jos haluat ostaa vbr belgium -myymälän / verkkokaupan valitse koko

Tyypillinen musta Kevlar-T-paita, jossa on musta puuvillaa ja keltainen Kevlar. Kevlar on leikattu kestävä taso 2 ja suojaa leikkaamattomalta lasisiruilla tai taskuveitsillä. Kevlar on myös palonkestävä ja estää tulipalon palamisen ihoon. Vähentää palovammoja.

Tämä on VBR-Belgia-versio tunnetusta ja edullisesta kiskonkestävästä Kevlar-T-paidasta, jota eri turvallisuuspalvelut ovat jo käyttäneet. Se on edullinen ratkaisu nuorille turvapäälliköille tai vartijoille.

 

Nämä mustat Kevlar-T-paidat valmistettiin nimellä VBR-Belgia, ja Kevlar-raaka-aine on peräisin amerikkalaiselta Dupont-yhtiöltä. Useita Kevlar-T-paitoja voi tilata VBR-Belgiasta.

 

Kelvarin T-paita on valmistettu mustasta puuvillasta, ja se näyttää tavalliselta T-paidalta. Kevlar tuntuu pehmeältä iholta. Musta Kevlar-T-paita on valmistettu kahdesta kerroksesta ja se tarjoaa lämpöä, leikkausta kestävää suojaa lasilevyiltä ja taskuveiltä. Pysyvää suojaa rikkoutuneesta lasista puuttumista vastaan ja palonkestävää suojaa polyesterivaatteiden palamista iholla. Suojaus tulipaloilta joulujuhlissa, palopommeissa tai ilotulitusvälineissä.