Grijze snijwerende Cutyarn T-shirt VBR-Belgium

Grijze snijwerende Cutyarn T-shirt VBR-Belgium

Prijs = 179 Euro

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

Typische grijze snijwerende T-shirt uit Cutyarn van VBR-Belgium met een zachte Coolmesh. Dit is een luxe product die zeer zacht en aangenaam is om te dragen. Slechts twee lagen dik en geeft een fris gevoel. Goede snijwerende bescherming tegen een aanval met een mes of gebroken glas.

VBR-Belgium grijs snijwerend T-shirt

Typische grijze snijwerende T-shirt zoals er vele grijze snijwerende T-shirts op de mark zijn, maar dan van VBR-Belgium met een uitstekende kwaliteit. Dit is geen goedkoop misbaksel zoals er veel goedkope grijze snijwerende T-shirts online verkocht worden. Dit is een top product van VBR-Belgium met een uitstekende afwerking en een zachte comfortabele Coolmesh voering.

VBR-Belgium grijs snijwerend T-shirt met zachte Coolmesh voering

Goedkope dump producten hebben geen inwendige voering waardoor er wrijving met de huid ontstaat die moeilijk te genezen wrijvingswonden veroorzaakte onder de oksels, armen en zijkanten van de romp.

Deze nieuwe VBR-Belgium snijwerende T-shirt heeft een frisse beschermende inwendige Coolmesh voering die er voor zorgt dat er geen wrijvingswonden kunnen ontstaan.

Deze inwendige beschermende voering is gemaakt van een zwart actieve Coolmesh weefsels die een vocht management systeem omvat die de transpiratie verder weg van het lichaam voert en het lichaamsvocht snel laat verdampen, waardoor de drager zich koeler en comfortabeler voelt. Het direct contact met de Coolmesh op de huid heeft een fris gevoel die zeer geapprecieerd wordt tijdens de zomer. Deze snijwerende T-shirt van VBR-Belgium kan zowel onder als boven de kledij gedragen worden.

Dit product is de oplossing voor persoonlijke bescherming bij politie, beveiligings- en hulpverleningsinstanties, jeugd en uitgangsmilieu en voor gevaarlijke beroepen met risico op snijwonden zoals de glas verwerkende industrie. 

Letsel door agressie met scherpe voorwerpen kunnen grotendeels voorkomen en beperkt worden door het dragen van onze snijwerende beschermende kleding!
• Ideaal tegen een snijdende aanval met een mes of cutter mes.
• Steekwerend als bescherming tegen aanvallen met gebroken bierglazen of gebroken glazen flessen en ook nuttig als persoonlijke bescherming tegen verwondingen door het stukspringen van ruiten in de glasindustrie of bij de brandweer.
• Biedt ook bescherming tegen bijtwonden van patiënten of honden. De snijtanden kunnen niet door dit snijwerende weefsel waardoor een hond geen openwonden kan bijten.
 
Deze snijwerende T-shirt is wasbaar zonder dat het zijn snijwerende beschermingswaarde verliest na iedere wasbeurt. Hierdoor is het een duurzaam product waar u nog jaren nut van kan hebben.
 
Deze snijwerende T-shirt is machine wasbaar tot 30°