Goedkoop steekwerend vest security economic

Als gevolg van veel steekpartijen op fuiven, carnaval of feesten stellen we voor u een budget vriendelijk en goedkoop steekwerende vest model basic economic kopen voor, bij dit steekwerend vest zijn de meest vitale organen nog voldoende beschermd tegen een zware mesaanval. Hoewel deze steekwerende vesten voor een vrij economische prijs verkrijgbaar zijn, kan er een hoge steekwerende bescherming geconcentreerd worden rond de hartstreek. Dit is de meest vitale plaats waarbij een treffen met een steekwapen met dodelijke gevolgen voor het slachtoffer die bij een handgemeen neergestoken wordt.. Alle vesten zijn nieuw!

Goedkope steekwerende vest die veel gebruikt wordt jongeren fuiven, festivals, carnaval… bestaat uit een kunststof laag met twee aluminium platen ter hoogte van de hartstreek en op de rug. Bedoeld om boven de kledij te dragen.

Om online te kopen, selecteer uw maat

Steekpartij op goedkoop steekwerend vest Security Economic

De steekwerend vest “Security Economic” is a multi-use vest die zowel onder als boven de kledij kan gedragen worden. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die loopt to hoog in de schouders. De Security Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Security Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval.

Door het gebruik van twee harde aluminium platen is de vest ook slagwerend en beschermt hij de drager tegen stok- en vuistslagen. Het zachte kunststof harnas biedt een elementaire bescherming tegen een aanval met gebroken glazen terwijl de plaat een bescherming bied tegen messen, primen en naalden.
De vest is zowel boven, als aan de zijkanten, verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting.
De vest is vooral geschikt om te dragen bij evenementenbeveiliging, portiers, ambulance personeel, enz.
Objectief gezien is dit een elementaire discrete steekwerende basis vest die de meest vitale organen beschermt tegen een steekaanval tot 14 Joule. Deze vest is geschikt voor plaatsen waar er reeds een toegangscontrole is op gevaarlijke steekwapens en waar de steekwerende bedreiging eerder afkomstig is van opportuniteitswapens zoals gebroken glazen, kleine zakmessen, multi-tools of ander kleine steekwapens.
Geen enkel steekwerende vest is steekvrij! Indien er met groter krachten gestoken wordt dan 14 Joule dan kan het zijn dat het steekwapen door de vest gaat!
Indien men zijn vitale organen wenst te beschermen tegen zware steekaanvallen (grote messen of commando dolken) met een energie van meer dan 14 Joule, dan raden wij u aan om een extra harde steekwerende plaat te gebruiken in deze steekwerende Basic Economic vest.
Deze steekwerende Security Economisch vest is niet officiële gecertificeerd maar is uitermate geschikt voor persoonlijke verdediging!

 
Sizes: S, M / L, XL / 2XL / 3XL