Goedkoop steekwerend vest basic economic

Als gevolg van veel steekpartijen op fuiven, carnaval of feesten stellen we voor u een budget vriendelijk en goedkoop steekwerende vest model basic economic kopen voor, bij dit steekwerend vest zijn de meest vitale organen nog voldoende beschermd tegen een zware mesaanval. Hoewel deze steekwerende vesten voor een vrij economische prijs verkrijgbaar zijn, kan er een hoge steekwerende bescherming geconcentreerd worden rond de hartstreek. Dit is de meest vitale plaats waarbij een treffen met een steekwapen met dodelijke gevolgen voor het slachtoffer die bij een handgemeen neergestoken wordt.. Alle vesten zijn nieuw!

Steekwerend vest model basic economic

Om te kopen in vbr belgium winkel / webshop selecteer uw maat

Econmische steekwerende vesten die budget vriendelijk zijn komen steeds meer voor! De steekwerend vest “Basic Economic” werd speciaal ontwikkel om vrij discreet onder een t-shirt, sweatshirt of pullover te dragen. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas die ook de zijkanten van de borst beschermd.

De Basic Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. Door het gebruik van twee harde aluminium platen is de vest ook slagwerend en beschermt hij de drager tegen stok- en vuistslagen. Het zachte kunststof harnas biedt een elementaire bescherming tegen een aanval met gebroken glazen en naalden terwijl de plaat een bescherming bied tegen messen en priemen. De vest is zowel boven, als aan de zijkanten, verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting. De vest is vooral geschikt om discreet onder de kledij te dragen bij evenementenbeveiliging, portiers, ambulance personeel, enz. Objectief gezien is dit een elementaire discrete steekwerende basis vest die de meest vitale organen beschermt tegen een steekaanval tot 14 Joule. Deze vest is geschikt voor plaatsen waar er reeds een toegangscontrole is op gevaarlijke steekwapens en waar de steekwerende bedreiging eerder afkomstig is van opportuniteitswapens zoals gebroken glazen, kleine zakmessen, multi-tools of ander kleine steekwapens. Geen enkel steekwerende vest is steekvrij!