Gevechts hemden – combat shirt

VBR-Belgium zwart snijwerend UBAC gevechts hemd Politie / Bewaking

VBR-Belgium zwart gevechts hemd of combat shirt om onder een kogelwerende of steekwerende vest te dragen waarbij de mouwen, schouders en kraag voorzien zijn van een snijwerende voering uit Spec-Cool. De zwarte UBAC is bedoeld voor politieagenten en bewakingsagenten en beschermt de armen, de schouders en de hals tegen een aanval met een mes.

Maat:    L   

Selecteer uw maat

VBR-Belgium snijwerende UBAC combat shirt ABL Woodland camo

VBR-Belgium ABL Woodland-camouflage  gevechts T-shirt (combat shirt) om onder een kogelvrij vest of plaatdrager te dragen. De lange mouwen, schouders en kraag zijn voorzien van een snijwerende voering van Spec-Cool. De Belgische Woodland Camo UBAC is bedoeld voor militair en airsoft gebruik en beschermen de armen, schouders en nek tegen een aanval met een mes of tegen scherpe voorwerpen. 

Maten:

M   L   XL   2XL 

Select uw maat

VBR-Belgium snijwerende UBAC combat shirt Kaki camo

VBR-Belgium Kaki-camouflage  gevechts T-shirt (combat shirt) om onder een kogelvrij vest of plaatdrager te dragen. De lange mouwen, schouders en kraag zijn voorzien van een snijwerende voering van Spec-Cool. De Kaki of Coyote Camo UBAC is bedoeld voor militair in woestijngebieden en airsoft gebruik en beschermen de armen, schouders en nek tegen een aanval met een mes of tegen scherpe voorwerpen.

Maten: 

M   L   XL   2XL 

Select uw maat

VBR-Belgium brandwerende UBAC combat shirt multicam

VBR-Belgium Multicam-camouflage  gevechts T-shirt (combat shirt) om onder een kogelvrij vest of plaatdrager te dragen. Op de borst en rug is deze combat shirt voorzien van een brandwerende aramide. Brandwerende gevechtskleding heeft het groot voordeel dat het een bescherming biedt tegen zware brandwonden bij bomexplosie of brandende voertuigen.

Prijs = info

M   L   XL   2XL 

Select uw maat