Gevechts hemden – combat hemd

VBR-Belgium zwart snijwerend UBAC gevechts hemd Politie / Bewaking

VBR-Belgium zwart gevechts hemd om onder een kogelwerende of steekwerende vest te dragen waarbij de mouwen, schouders en kraag voorzien zijn van een snijwerende voering uit Spectra-Coolmax. De zwarte UBAC is bedoeld voor politieagenten en bewakingsagenten en beschermt de armen, de schouders en de hals tegen een aanval met een mes.

Prijs = 299.95 Euro

S     M     L    XL    2XL    3XL

Selecteer uw maat

VBR-Belgium snijwerende UBAC combat shirt ABL Woodland camo Belgisch Leger

VBR-Belgium ABL Woodland-camouflage  gevechts T-shirt (combat shirt) om onder een kogelvrij vest of plaatdrager te dragen. De lange mouwen, schouders en kraag zijn voorzien van een snijwerende voering van Spectra-Coolmax. De Belgische Woodland Camo UBAC is bedoeld voor militair en airsoft gebruik en beschermen de armen, schouders en nek tegen een aanval met een mes of tegen scherpe voorwerpen.

Lanceer prijs = 299.95 Euro

M   L   XL   2XL 

Select uw maat

VBR-Belgium snijwerende UBAC combat shirt Kaki camo Belgisch Leger

VBR-Belgium Kaki-camouflage  gevechts T-shirt (combat shirt) om onder een kogelvrij vest of plaatdrager te dragen. De lange mouwen, schouders en kraag zijn voorzien van een snijwerende voering van Spectra-Coolmax. De Kaki of Coyote Camo UBAC is bedoeld voor militair in woestijngebieden en airsoft gebruik en beschermen de armen, schouders en nek tegen een aanval met een mes of tegen scherpe voorwerpen.

Prijs = 299.95 Euro

M   L   XL   2XL 

Select uw maat