Engarde® Puma™ marineblauw kogelwerende vest

Engarde® Puma™ kogelwerende en steekwerende vest NIJ-3A 04 MT-PRO kopen. Prijs en technische eigenschappen marineblauw kogelvrij steekvest tegen 9mm en . 44 Magnum kogel iiia , stevige vest met rits in het midden.  

Engarde® Puma™ kogelwerend vest met 9x19mm pistool, .44Magnum revolver en mes gecertificeerde bedreigingen uit het NIJ-3A(04) testprotocol en enkel handige accessoires om in de steekzakken en penhouders.

Engarde® Puma™ marineblauw kogelwerende vest met rits in het midden om boven de kleding te dragen. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Puma™ NIJ-3A 04 MT-PRO

Maten verkrijgbaar van XS tot 5XLarge

Het Engarde® paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is slagwerend. Dit paneel biedt echte bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van een hoog comfort. Dit Puma™ model is uitgerust met twee flexibele pakketten, één voor de romp en de andere voor de achterkant en biedt zo een 360 ​​° bescherming, voor-, achter- en de zijkanten van de borst. Deze Puma™ hoes is ook voorzien van twee steekzakken en twee penhouders een rits in het midden en twee radiolussen op de schouders.

De twee opgestikte steekzakken zijn ruim en voorzien van een klittenband dichting. Ook de twee verticale penhouders zijn ruim en uiterst nuttige voor tal van accessoires.

De twee ruime opgestikte steekzakken met klittenband sluiting en de twee verticale penhouders zijn van groot nut bij bewakingsagenten of Politie omdat hierin de meest noodzakelijke spullen in kunnen gestopt worden die nodig zijn voor het dagelijks werk van controles en registratie.

Officiële gecertificeerde tests:
.
MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (speciale politie-munitie)
9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (speciale politiemunitie)
.
Het MT PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties tegen schotwonden als bescherming tegen steekwonden.
.
De MT-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm)
.
Is anti-injectienaald bij 5 Joule, volgens VPAM KDIW 2004.

Engarde® Puma™ marineblauw kogelwerende vest met rits in het midden vooraan heeft achteraan geen klittenband bevestiging voor patch.