Engarde® Panther™ marineblauw tactische kogelwerende vest

Engarde® Panther™ marineblauw tactische kogelvrij vest kopen. Kogelwerende en steekwerende vesten NIJ-4 voor verslaggevers, medici, technici, ngo’s en burgers

Engarde® Panther™ marineblauw tactische kogel en steekwerend vest voor personen in een niet-strijdende rol zoals verslaggevers, medici, ingenieurs, technici, ngo’s en burgers. Kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A of NIJ-4 die voorzien is van twee zakken voor harde kogelwerende platen en afneembare schouder, nek, lies en bovenarmbescherming. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Panther™ NIJ-3A (04) MT-PRO

Maten verkrijgbaar van XS tot 5XLarge 

Het Engarde® paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is slagwerend. Dit paneel biedt echte bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van een hoog comfort. Dit Panther™ model is uitgerust met twee flexibele pakketten, één voor de romp en de andere voor de achterkant en biedt zo een 360 ​​° bescherming, voor-, achter- en de zijkanten van de borst met als extra een afneembare schouder, nek, lies en bovenarmbescherming. Deze Panther™ hoes is ook voorzien van twee zakken voor harde kogelwerende platen van 250x300mm. Indien nodig kam men deze kogelwerende vest uitbreiden naar een klasse 4. Deze Panther™ hoes is ook voorzien van twee grote steekzakken boven elkaar om accessoires in op te bergen.

De extra afneembare schouder, nek, lies en bovenarmbescherming worden vastgemaakt aan het hoofdpakket door middel van klittenbandbevestigingen die over elkaar kleven. Ze kunnen snel gemonteerd en gedemonteerd worden.

Officiële gecertificeerde tests:
.
MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (speciale politie-munitie)
9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (speciale politiemunitie)
.
Het MT PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties tegen schotwonden als bescherming tegen steekwonden.
.
De MT-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm)
.
Is anti-injectienaald bij 5 Joule, volgens VPAM KDIW 2004.
 

Panther™ NIJ-3A (04) MT-PRO + 2 x NIJ-4 ICW

Maten verkrijgbaar van XS tot 5XLarge 

Harde kogelwerende of ballistische plaat Level NIJ-4 ICW Engarde®  

In conjunction with NIJ-3A(04) zachte kogelwerende vest of pakket. 

Stopt staalkern kogels of AP munitie!

Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.

Standaard afmetingen: 250×300 mm.

Gewicht: 2.85 kg.

Stopt:

7.62×63 mm AP (30-06)

7.62×51 mm AP (FAL)

7.62×39 mm AP (AK-47)

5.56×45 mm AP (M16)

Om de Panther™ aan te trekken plooit met de voorzakken over die bevestigd zijn met klittenband. Dan opent men de zijflappen die op het voorpanneel bevestigd zijn met klittenband. Daarna kan men de vest over het hoofd heffen en het hoofd in de nek en kraagbescherming steken. Daarna doet men de zijflappen weer dicht en plooit men de voorzakken weer over waardoor alles vast zit met verschillende lagen klittenband boven elkaar. Daarna kan men de bovenarmbescherming ook op maat brengen.