Engarde® Dual Use™ kogelwerende kogelvrij vest

Engarde® Dual Use™ discrete kogelwerende en steekwerende vest zwart of wit NIJ-3A 04 MT-PRO kopen uitbreiding NIJ klasse 4 – IV Kogelvrij 9mm-. 44 Magnum kogel iiia

Engarde® Dual Use™ kogelwerend vest met 9x19mm pistool, .44Magnum revolver met mes en injectienaald gecertificeerde bedreigingen uit het NIJ-3A(04) testprotocol.

Engarde® Dual Use™ kogelwerende kogelvrij vest om onder de kleding te dragen. Discrete kogelwerende en steekwerende vest in verschillende beschermingswaardes NIJ-3A of NIJ-4 die voorzien is van twee zakken voor harde kogelwerende platen. Geschikt voor dames en voor heren. Goed aanpasbaar in hoogte en in breedte. Maten van XS tot 5XL.

Dual Use™ NIJ-3A (04) MT-PRO

XS = 856 Euro      S = 880 Euro 

M = 921 Euro       L = 950 Euro

XL = 980 Euro      2XL = 1010 Euro

3XL = 1040 Euro      4XL= 1076 Euro

5XL = 1120 Euro  Selecteer uw maat

om online te bestellen

Maten verkrijgbaar van XS tot 5XLarge 

Het Engarde® paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is slagwerend. Dit paneel biedt echte bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van een hoog comfort. Dit Dual Use™ model is uitgerust met twee flexibele pakketten, één voor de romp en de andere voor de achterkant en biedt zo een 360 ​​° bescherming, voor-, achter- en de zijkanten van de borst. Deze Dual Use™ hoes is ook voorzien van twee zakken voor harde kogelwerende platen van 250x300mm. Indien nodig kam men deze kogelwerende vest uitbreiden naar een klasse 4.

Officiële gecertificeerde tests:
.
MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (speciale politie-munitie)
9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (speciale politiemunitie)
.
Het MT PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties tegen schotwonden als bescherming tegen steekwonden.
.
De MT-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm)
.
Is anti-injectienaald bij 5 Joule, volgens VPAM KDIW 2004.
 

Het Dual Use™ zwart NIJ-3A 04 MT-PRO discrete ondervest biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is stevig genoeg om ook slagwerend te zijn. Dit is dus een moderne beschermende vest tegen de huidige bedreigingen van agressie, criminaliteit en terrorisme. Steekvest en kogel vest in een verborgen vest met de mogelijkheid om de beschermingswaarde uit te breiden naar klasse 4.

Dual Use™ NIJ-3A (04) MT-PRO + 2x NIJ-4 ICW

De Dual Use™ zwart NIJ-3A 04 MT-PRO discrete kogelwerende vest met twee harde kogelwerende platen NIJ-4 ICW.

Maten verkrijgbaar van XS tot 5XLarge 

Harde kogelwerende of ballistische plaat Level NIJ-4 ICW Engarde®  

In conjunction with NIJ-3A(04) zachte kogelwerende vest of pakket. 

Stopt staalkern kogels of AP munitie!

Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.

Standaard afmetingen: 250×300 mm.

Gewicht: 2.85 kg.

Stopt:

7.62×63 mm AP (30-06)

7.62×51 mm AP (FAL)

7.62×39 mm AP (AK-47)

5.56×45 mm AP (M16)

De harde kogelwerende platen schuiven van bovenaf in de zakken van de zachte kogelwerende vest Dual Use™.

De Dual Use™ kogelwerende vest NIJ-3A MT-PRO met twee harde kogelwerende platen NIJ-4 ICW erin draagt vrij vast en het gewicht is goed verdeeld.  

De harde kogelwerende platen zitten vrij onopvallend verwerkt in het geheel van de Dual Use™ kogelwerende vest. Schuinzicht van de borst waar de harde kogelwerende platen in zitten.

De harde kogelwerende platen zitten vrij onopvallend verwerkt in het geheel van de Dual Use™ kogelwerende vest ook langs achteren. Schuinzicht van de rug waar de harde kogelwerende platen in zitten.

De Dual Use™ kogelwerende vest NIJ-3A MT-PRO met twee harde kogelwerende platen NIJ-4 ICW is bedoeld als discrete kogelwerende vest die onder de kleding gedragen wordt als bescherming tegen oorlogsgeweren.

De Dual Use™ kogelwerende vest NIJ-3A MT-PRO met twee harde kogelwerende platen NIJ-4 ICW is bedoeld als discrete kogelwerende vest die onder de kleding gedragen wordt en als het ware onzichtbaar is onder een dunne nylon vest met een snijwerende voering.