Engarde® DeLuxe™ kogelwerend kogelvrije vest

Engarde® DeLuxe™ discrete kogelwerende en steekwerende zwart vest NIJ-3A 04 MT-PRO kopen. Kogelvrij steekvest tegen 9mm en . 44 Magnum kogel iiia

Discrete kogelwerende vest Engarde® Deluxe™ zwart NIJ-3A (04) MT-PRO

Engarde® Deluxe™ kogelwerend vest met 9x19mm pistool, .44Magnum revolver en mes gecertificeerde bedreigingen uit het NIJ-3A(04) testprotocol.

Kogelvrij en steekwerend vest Engarde® Deluxe™ zwart NIJ-3A 04 MT-PRO. Het Deluxe™ vest is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Goed verstelbaar en aanpasbaar in de hoogte en in de breedte voor een goede pasvorm.

Engarde® Deluxe™ kogelwerend vest NIJ-3A(04) MT-PRO

XS        S

M         

XL       2XL 

3XL      4XL

5XL   Selecteer uw maat

om online te bestellen

Maten verkrijgbaar van XS tot 5XLarge 

Dit zwart Deluxe™ mesh hoes is ademend en biedt superieur comfort, zelfs bij langdurig gebruik in warme klimaten.

Het Engarde® paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is slagwerend. Dit paneel biedt echte bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van een hoog comfort. Dit Deluxe™ model is uitgerust met twee flexibele pakketten, één voor de romp en de andere voor de achterkant en biedt zo een 360 ​​° bescherming, voor-, achter- en de zijkanten van de borst.

Officiële gecertificeerde tests:
.
MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (speciale politie-munitie)
9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (speciale politiemunitie)
.
Het MT PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties tegen schotwonden als bescherming tegen steekwonden.
.
De MT-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm)
.
Is anti-injectienaald bij 5 Joule, volgens VPAM KDIW 2004.

Het Deluxe™ zwart NIJ-3A 04 MT-PRO discrete ondervest biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en kogels en is stevig genoeg om ook slagwerend te zijn. Dit is dus een moderne beschermende vest tegen de huidige bedreigingen van agressie, criminaliteit en terrorisme. Steekvest en kogel vest in een verborgen vest.

Dit discrete steekwerende en kogelwerende vest wordt vaak onder kleding of onder een uniform gedragen door security, beveiliging, bewakingsagenten of door gewone burgers die bescherming nodig hebben in België, Nederland en andere Europese landen

Anderen kopen ook volgende accessoires hierbij

Een extra Deluxe™ zwart hoes kan apart aangekocht worden. Dit wordt veelal gedaan waanner de kogelwerende vest intensief gedragen wordt. Met twee hoezen kan men een hoes dragen terwijl de andere hoes gewassen wordt. Ook meerdere Deluxe™ zwart hoezen worden soms aangekocht om elke dag een verse hoes te kunnen aantrekken.

Deze Siocool T-shirt met snijwerende mouwen kan onder een uniform of onder een kogelwerende vest gedragen worden. De mouwen zijn voorzien van snijwerende Torskin en zijn dubbel aan de voorarmen. Hierdoor kan men de armen beschermen tegen een snijdende aanval van een mes, glasscherven of metaal. 

Een ideale snijwerende bescherming voor de armen die ook altijd op zijn plaats blijft zitten gezien deze snijwerende bescherming verwerkt is in een T-shirt. Op het lichaam bevindt zich de vochtregulerende Siocool die ideaal is om te dragen onder een steek- of kogelwerende vest. 
Zwarte snijwerende en waterafstotende nylon vest van VBR-Belgium. Tactisch model ideaal voor bewakingsagenten, politieagenten en andere. Snijwerende jas die ook de armen en de schouders beschermt tegen een aanval met een mes. Beperkte steekwerende bescherming.
.
Zwarte nylon vest met een snijwerende voering uit Cutyarn (Cut resistant Yarns) niveau 5, die veel gebruikt wordt door politie, bewakingsdiensten en veiligheidsdiensten. Mogelijkheid om de vest te bedrukken of te voorzien van logo’s (security), bedrijfslogo, …