Cactus handschoenen

Cactus handschoenen PG-38-F naaldwerende handschoenen VBR-Belgium

Prijs = 88 Euro

De cactus handschoenen PG-38-F  zijn naaldwerende handschoenen van VBR-Belgium die uitermate geschikt zijn om cactussen mee te verzorgen. Het nemen van stekken van verschillende soorten cactussen of het kweken in pot van een cactus kan prikken veroorzaken. Een prik van een giftige cactusnaald kan ernstige ontstekingen veroorzaken.
 
Deze naaldwerende VBR-PG-38-Fingers handschoenen zijn tussen de vinger ook voorzien van een naaldwerend materiaal die ook de zijkant van de vingers beschermt tegen ongewenste prikken.

Deze VBR-PG-38-F snijwerende en naaldwerende handschoenen worden ook gebruikt als politiehandschoenen. Het materiaal dat wordt gebruikt in deze handschoenen zorgt voor een uitstekende veiligheid en bescherming tegen onbedoelde naaldprikken, messteken en sneden op de palm van de hand, vingers en vingertoppen.

De rug van deze VBR-PG-38-F handschoenen is een gebreide stof die vrij luchtig is en het zweten hand e handen belet. Deze handschoenen zijn eerder geschikt voor in de warmere periode van het jaar.
Deze VBR-PG-38-F handschoenen worden vooral gewaardeerd voor hun hoge naald- of prikweerstand zoals bij het ruimen van glas waar zeer scherpe en fijne glassplinters aanwezig kunnen zijn die door de meeste andere naaldwerende handschoenen kunnen gaan. Ze werden ook getest door cactuskwekers die er uitermate tevreden waren over de hoge prikwerende bescherming.
Specificaties
• Tegen scherpe punten bestendigde palm en vingertoppen.
• Hoogwaardige lederen palm.
• Verstelbare pols sluiting gebreide rug.
• Uitstekende bescherming en comfort
• Bestand tegen 0,6 lbf tegen 28g naald
.
.
Maten
Omtrek van de hand US – tailles EU- Tailles
152 – 178 mm –XS—EU–6 
178 – 203 mm –S—–EU–7
203 – 229 mm –M—-EU–8
229 – 254 mm –L—–EU–9
254 – 279 mm –XL—EU–10
279 – Plus mm -2XL–EU–11