Billige Kevlar T-skjorte svart VBR-Belgium

Billige Kevlar T-skjorte svart VBR-Belgium Norsk – Noors

Pris = 89.95 Euro

Å kjøpe i vbr belgium butikk / nettbutikk velg din størrelse

Typisk svart Kevlar T-skjorte med svart bomull ytre lag og gul Kevlar langs innsiden. Kevlar er kuttresistent nivå 2 og beskytter mot kutting med glassskår eller lommekniver. Kevlar er også brannsikker og hindrer brann i å brenne inn i huden. Reduserer brennsårene.

Dette er VBR-Belgia-versjonen av den kjente og billige slash-resistente Kevlar-t-skjorten som allerede har blitt brukt av ulike sikkerhetstjenester. Det er en rimelig løsning for unge sikkerhetsansvarlige eller sikkerhetsvakter.

Disse svarte Kevlar T-skjorter ble laget under merket VBR-Belgium, og Kevlar råmaterialet er fra det amerikanske firmaet Dupont. Flere Kevlar T-skjorter kan bestilles fra VBR-Belgium.

 

 

Utsiden av denne Kelvar T-skjorten er laget av svart bomull og ser ut som en vanlig T-skjorte. Kevlar føles myk på huden. Svart Kevlar T-skjorte er laget av to lag og gir varme, skjermbeskyttende beskyttelse mot glassskår og lommekniver. En stødsikker beskyttelse mot stikking med knust glass og brannbestandig beskyttelse mot forbrenning av polyester klær i huden. Beskyttelse mot brann ved julfest, brannbomber eller fyrverkeri.